Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan törjem össze a homeo-s...

Hogyan törjem össze a homeo-s golyócskákat?

Figyelt kérdés
4 hónapos a babám csak szopizik és semmilyen formában nem hajlandó elfogadni a c.üveget,így kanállal próbálom adni neki. próbáltam már két kiskanál között összetörni de szanaszét potyogott a másik meg lehet egyáltalán fémmel érintkezni ezeknek a golyóknak?
2008. dec. 16. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
egy kis vízben oldd fel őket, babáknak így is lehet adni. illetve másképp nem is nagyon tudnád :P
2008. dec. 16. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Én úgy csináltam, hogy egy műanyag pohárba raktam 1 evőkanálnyi babavizet, bele a golyók és rázogattam, míg fel nem oldódott. Ez -a rázogatás intenzitásától függően - kb. 3-5 perc.

Elméletileg nem érintkezhet fémmel.

2008. dec. 16. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom ezt a feloldós módszert.
2008. dec. 16. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell adni a homeo-s golyócskát a babáknak?
2008. dec. 16. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
FÉMMEL EGYÁLTALÁN NEM ÉRINTKEZHET,KÉZZEL NEM SZABAD MEGFOGNI ÉS HA FÉL ÓRÁVAL ELÖTTE BELERAKOD EGY MŰANYAG KANÁL VÍZBE AKKOR FELOLDÓDIK MAGÁTOL IS.AZ ELÖTTEM ÍRÓNAK PEDIG.NÁTHÁRA,FOGZÁSRA,HASFÁJÁSRA,ALVÁSPROBLÉMÁRA ÉS MÉG SOROLHATNÁM.NEKÜNK NAGYON BEJÖTT
2008. dec. 16. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem tudom van-e otthon Nurofenes vagy Panadolos "adagoló"? Mi abba szoktuk beletenni, majd felszívok hozzá egy pici vizet, és rázom míg fel nem oldódik. Édes ízű, biztosan megissza a babád.

Minden jót!

2008. dec. 16. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Én egyszerűen a szájába rakom a golyócskákat és kicsi korától szépen elszopogatja.
2008. dec. 16. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Most már akkor kíváncsi lennék rá, miért a lepontozás!

2008. dec. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!