Babavízzel hogy kell bánni? Azt írja felbontás után 24 óra múlva már kell főzni. Biztos nem fogy el. Meddig használhatom lezárt kupakkal újrafőzögetés mellett? Amí a szavija van?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 14:55
1/9 anonim válasza:
Az én babám 8 hónaposan kezdett először vizet inni, akkor már nem forralgattam neki. Amíg el nem fogyott, addig kapott az üvegből. Ha letelik a 24 óra, utána olyan, mint a csapvíz, amíg a szavi le nem jár, használhatod. Gondolom nem az egész üveggel forralod, hanem csak egy bizonyos mennyiséget belőle. Akkor sem fog hetekig ott lenni, nem kell félni, hogy megromlik. :)
2/9 anonim válasza:
Miért kell a baba vizet felforralni 24 óra után (felbontástól számítva)? Csak azzal lehet főzni? (én mindíg csapvizet használok)- Nézd meg itt ennél a kérdésnél.
3/9 anonim válasza:
Én sem szoktam forralni, soha nem volt semmi baja tőle. Azért ha újszülött, akkor inkább még forrald, vagy vegyél olyat amit nem kell.
4/9 A kérdező kommentje:
Először nem kell forralni.De ha felbontottam és nem használtam fel 24 órán belül,akkor kell?Mert literes,nem fog elfogyni.
És ha marad,azt ti meddig mernétek felhasználni akkor forrázva?
2010. szept. 11. 15:30
5/9 anonim válasza:
Reggel felbontottam, forralás nélkül adtam aznap, sőt még màsnap egèsz nap is!
Harmadnap meg forraltam és abból készült a táp!
Napi 5x evett minimum 100 milit, így 2 nap alatt általában elfogyott! 6 hónapos kora után már 3. Nap is oda adtam forralatlanul, akkor már ült a földön ès játszott mindent felcsipegetett megnyalt, nem is sterilizáltam naponta csak hetente a cumisüvegeket meg akkor már nem is hűtőbem tartottak a vizet hanem a konyhaoulton, mert a hippes granulátumos teát itta, és ne achideg vizet adjam neki nem tettem a hütőbe.
6/9 anonim válasza:
Én megkérdeztem a gyerekorvost, és majdnem hogy azt mondta, hogy ne legyen hülye, gondolkozzak, hogy ugyan mi baja lehet. Ha visszatekered rá a kupakot, nyugodtan használhatod tovább is. A gyerekdoki szerint csak azért irják rá, mert az anyukák úgyis megveszik.
7/9 anonim válasza:
Én 24 óra után sem forraltam soha. Betettem a hűtőbe, és kész. :) 11 hónapos, semmi baja soha nem volt.
8/9 anonim válasza:
hát őszintén szólva én sosem forraltam és még a hűtőbe se tettem be. semmi baja nem lett tőle, igaz legkésőbb 3 nap alatt elfogy 1 üveggel.
9/9 anonim válasza:
Sosem forraltam, max. betettem a hűtőbe felbontás után, de azt sem mindig. Sosem volt ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!