Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van értelme "Baby on board"...

Van értelme "Baby on board" matricát vagy táblát venni/kirakni? Jobban figyel a többi autós?

Figyelt kérdés
Nagyon sok autón van akkor is, ha nincs is benne gyerekülés. Én eddig nem vettem. Kéne?
2008. dec. 16. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vegyél,mert a kórházi csomagban lesz vagy 3 féle.ÜDV
2008. dec. 16. 10:01
 2/9 A kérdező kommentje:
De használni van értelme?
2008. dec. 16. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs.
2008. dec. 16. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk ki van ragasztva. Ártani nem árt. De én észrevettem, hogy sokkal messzebb állnak meg a kocsik a miénktől még a kamionok is kb. 3 méterre. és ez tök jó szerintem.
2008. dec. 16. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én figyelek rá,de hogy mások mennyire figyelik azt nem tudsom!Szerintem azért jo ha van,már ha 100-bol 10 figyel rá lewhet,hogy van értelme!
2008. dec. 16. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztaltam,hogy valaki udvariasabb lett volna,sajnos.
2008. dec. 16. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, figyelnek rá, persze csak a gyakorlottabbak, a nap mint nap utat járók. A friss jogsis, a hétvégi sofőr és a részeg (sajnos) észre sem veszi. Ebből tehát az jön le, hogy érdemes a matricát használni azért, mert az autósok nagyobb része nem hagyja figyelmen kívűl.
2008. dec. 16. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki figyel erre. Szerintem főleg azok, akiknek maguknak is vannak gyerekeik. Ha csak egyvalaki tiszteletben tartja ezt, már "érdemes"! Rakd ki mindenképpen, mert veszteni biztosan semmit sem vesztesz vele, de talán elkerülöd, hogy hogy mások az autójukkal a Ti autótok fenekébe autózzon. :-)
2008. dec. 16. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok az én tapasztalatom:Igaz nincs kint még a matrica...de a spar parkolóba álltunk be,látszott a babahordozó-épp ki akartuk venni.Az a vadb....olyan szorosan beállt mellénk,a sofőr felől,hogy alig bírtam kiszállni.Abszolút nem zavartatta magát!Még jó hogy a másik oldalon volt a gyerek.Szóval nem hiszem hogy a figyelmesség a matricán múlik-sajnos.

Az is igaz viszont hogy visszafelé a kishölgy megvárta míg becsatoljuk a kicsit,s csak utána ült be a saját kocsijába.

2008. dec. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!