Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mentek el otthonról a...

Hogy mentek el otthonról a babával ha utálja a babakocsit?

Figyelt kérdés
Jó lenne kint sétálni már kicsit jobb idő is van, de mit csináljak vele ha beleteszem és üvölt? Volt már hogy elaludt de nem mindig. Ma is 10 percet toltam az udvaron mert így nem m3gyek ki vele az utcára, csak ha alszik. De végig nyűgösködött vagy üvöltött felváltva. Nem akart elaludni. Pedig ásított is.
2022. febr. 10. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk is a hordozó volt a megoldás, 1 hetesen sem bírta a babakocsit (pedig akkor tuti nem az zavarta, hogy nem lát ki), és ez megmaradt neki úgy kb 1 éves koráig (a sportrészben meg aztán pláne kilátott). Most már 1,5 éves, szereti a babakocsis túrákat, de most már néha zavarja, hogy le van kötve, jönne ki és menne mellette lábon inkább. Olyan, hogy soha semmi baja nem volt 1-2 órán keresztül egy babakocsizással, eddig egyetlen egyszer volt, amikor betegen vittem ki sétálni kicsit levegőzni a lakásból. Ismételten: 1,5 év alatt.

Vannak babák, akik nem szeretik a babakocsizást. Mondjuk az enyém az autózást sem szereti, pedig kb mindenki más direkt autózni vitte a 2-3 hónapos gyerekét, hogy elaludjon. Na hát nálunk mostanság van, hogy nem végig üvölt, csak úgy az út 70%-ban, szóval már javulást érzek :D

2022. febr. 10. 13:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Az autózást szerette eddig, 2 perc alatt elaludt. Mi is direkt azért vittük hogy aludjon. 😅 De az utolsó 3 alkalommal már ott se aludt el. Cserében éjjel jobban alszik. Lehet nem igényli már annyira a nappali alvást? Erre eddig nem is gondoltam.
2022. febr. 10. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
4 honaposnak mar nem valo a mozes, persze, hogy uvolt benne, nem lat ki. Rakd autos hordozoba.
2022. febr. 10. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

"Lehet nem igényli már annyira a nappali alvást?"

Ne viccelj már! :D Még az ovisok többsége is alszik nappal.

Jellemzően a csecsemők min. 1 éves korukig többször alszanak napközben, utána állnak át a napi egyre. Változó, hogy ki mikor, de átlagosan 13-17 hó között.

Átlag 4 hónapos pedig 3-4 alkalommal is alszik napközben. És kell is

2022. febr. 10. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

"4 honaposnak mar nem valo a mozes"

Mindkét gyerekem kb. 0-3 hónapos kora között üvöltött és nem azért, mert nem láttak ki, hanem mert testközelségre vágytak.

Később se láttak ki, "mégis" egyre jobban elvoltak a babakocsiban, mert ennyi idő kellett, hogy elég legyen a hangom és a látványom is a megnyugtatásukra. Nem a kilátàs kellett, hanem, hogy engem (!) lássanak, halljanak. "Szemeztünk", beszéltem, énekeltem nekik és kész.

Egyikük 8 hónapos koráig mózesben utazutt.

2022. febr. 10. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én babám csakis kizárólag kézben cipelve volt , amúgy sírt, üvöltött. Eleinte szerette a babakocsit, aztán abban is sírt, feszengett. Tologattam, ameddig nem kezdett el feszengeni, sírni, ha ez 5 perc volt akkor annyi, ha fél óra, akkor annyi, aztán hazamentünk. Ez van. Borzalmas időszak volt visszagondolva. Amúgy ő az autóban is üvöltött, nem aludt, mint a többi gyerek. Megtanult járni utána el is hagytuk a babakocsit nagyon hamar.
2022. febr. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!