Autizmus jelei 8 hónapos korban ?
11!
Először mindig orvos lássa a gyereket! Mégpedig fejlődésneurológus.
A gyógytorna jöhet utána, de csak akkor, ha az orvos javasolja!!!
A gyerek le van maradva, de nem csak autizmus lehet a háttérben. Példának az én auti gyerekem 8 hónaposan kapaszkodva járt bútorok mellett, tapsolt, ki akart mászni a kiságyból, integetett, mutogatott néha(nyújtotta kezét vegyem fel). Mellette rövid ideig tartotta a szemkontaktust, sikongatott, sokat kéredzkedett rám, kilökte a nyelvével az ételeket, amit csak kóstoltatni próbáltam(almát is 6. hónapban), de simán felcsippentett félcentis kenyérdarabokat is elnyammogni az asztalról.
Ültetni NEM szabad, akkor sem, ha már elég nagynak és erősnek látszik hozzá.
Dévényes ilyen témában vidéki/átlag dokik szakértelme felett áll, háziorvosnál és védőnőnél hasznosabb a rálátása, neurológus nálunk csak megkopogtatatta reflexre a két évest, beszélt hozzá és sípolt neki játékkal, illetve megnézte arányos e a teste. Babáknál szerintem ennél is kevesebbet tud csinálni, majd mondta, hogy szedjen a gyerek halolajat és szerinte nem szindrómás.
Utolsó!
Fejlődésneurológus, nem sima neurológus!
Én hordtam mindkettőhöz a gyereket, hidd el, van különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!