Milyen márkájú játszócumit használtok és miért azt a márkát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 17:47
1/13 Biggus Dickus válasza:
Semmilyet nem használtunk. Felesleges. És borzalmas, amikor kisgyerekek a szájukban cumival járkálnak.
2/13 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: a fiamnál MAM márkájút használtam, mert nagyon nagy a választék (több szín és többféle mintával, a forma korosztályonként változik) :). Most a lányomnak is megvettem ugyan azt a márkát, de őt nem érdekli a cumi, csak altatás erejéig igényli.
3/13 anonim válasza:
bebe confort, mert nagyon sok a szellőző lyuk rajta, így a nyáltól nem lesz piros a szája..
4/13 anonim válasza:
Szia!
Fiacskámnak MAM-os van, a kismama csomagban volt. Azóta kapott a nagyitól egy másik fajtát is, de azt csak dobálásra használja. :))
6/13 anonim válasza:
Mi a NUBY-ra esküszünk, a MAM-ot kiköpte, miután kaptunk egy ilyet. Altatásra használjuk csak, és ha elfogadja tudom, hogy álmos, elalvás után 10 perccel köpi is ki.:-)
Kedves első: Olvasd el a kérdést, nem azt kérdezte használtok e játszócumit, hanem azt hogy milyet! a kérdésre kéne válaszolni.
Bocsi.
7/13 anonim válasza:
Annyira idióta az aki elvan szállva attól, hogy a gyereke nem cumizik....minek kell azon kiakadni, hogy sokan cumiznak? Én a mai napig szoptatok, semmi cumizavar nem alakult ki, de te persze ebben tudatlan vagy kedves első:)
Válasz: NUK-os a cumi!
8/13 anonim válasza:
Mebby latex. Nagyon ormotlanul nez ki, de mindhol puhi latex. Barhogyan tudja ragcsalni a fiam, es egybe van ontve, nincs res a szopis resz es a cumitest kozott, igy nem megy bele kosz, nyal, viz.
9/13 anonim válasza:
Mam márkájut használunk, mert mindkét oldala egyforma és így sose dugja be fordítva éjjel magának. Ugye már nagyon korán megtanulta használni egyedül és a Nuk-ost mindig fordítva tette be. Sőt a mam-nak van éjszaka világítós fajtája, azt meg éjjel megtalálja a sötétben is :-). Na meg tényleg szépek és divatosak is, de elsősorban nem emiatt vettük meg...
10/13 anonim válasza:
3 féle cumink is van épp: MAM (tetszett a kialakítása és cuki a mintája), Avent (szereti, mert jó hosszú a cumi része), Babylove-DM (olcsó, és jó minőségű szerintem. Állandóan elhagyjuk a cumikat, ezért mostanában csak ilyet veszek az ára miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!