Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszi babacipők körképe?

Őszi babacipők körképe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 hónapos lányomnak keresek őszre cipőt.A környéken sehol nem találtam.Tudnátok webshopokat ajánlani?Eseleg linkelni is cipőket?

Köszönöm a segítséget!

2010. szept. 10. 12:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Oh,és ismerem a google-t,köszönöm.Azért írtam idem,mert személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. szept. 10. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Én ilyen márkájú cipőt vettem. Szerintem egész jók, a talpuk tök jó puha, hajlákony. Árban is jó.

[link]

Viszont netről nem túl jó ötlet rendelni, mindenképpen rá kell próbálni a babára, egyrészt a méret miatt, másrészt lehet, hogy a kinézett fazon pl. nem megy fel a lábára, szűk a rüsztjénél, nehéz belebújtatni, stb. Ezt nem tudod megítélni fotó alapján.

2010. szept. 10. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Én kínai boltban vettem a kisfiamnak cipőt. Ő már totyog (11 hónapos), jó kis masszív, mégis könnyű cipőt sikerült venni. Tartja a bokáját is, és nem az egekben volt azt ára.
2010. szept. 10. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Első cipőt ne kínaiba vegyél, most alakul ki a talp izomzata, nagyon fontos a jó minőségű cipő, ha meg tudod venni.
2010. szept. 10. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Fel kell vele próbáltatni. Nálunk a 20párból csak 2 ment fel a lábára. Mi a deichmannban tudtunk venni. Jó nagy a kínálat, minden ár kategóriában, csak a magas rüsztűeknek találnak nehezen. Itt jó az elefánten cipő.

[link]

A neten a liliputit nézd meg ők árulnak pediped cipőket. Rengeteg színben és kiváló minőségben. Kiváló az olyan babáknak, akik most kezdenek totyogni, mert a talpuk bőr, és nagyon hajlékonyak. Akár lakásba is kiváló. Szerintem a legjobb [link]

A másik a Clarks szintén jó:

[link]

2010. szept. 10. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

ma 13:25

Csomó márkás cipőt a kínaiak gyártanak...

Csak éppen a márkanévért adsz ki ezreket, tízezreket! Kínai boltban nem csak silány termék van, és szerintem nem minden szülő tud kiadni több ezer ft-ot egy kiscipőre, amit pár hétig hord a gyerek...

2010. szept. 10. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:

ha normális méretet veszel, nem pár hétig hordja... ráadásul lehet, h kínában gyártják a márkásat is, csak nem mindegy, h milyen körülmények között és miből.

a kérdésre: elefanten, pediped (bár ez inkább bentre), ha már megy jó a pediped flex későbbre, shooshoos. szerintem ezek klassz cipők.

deichmann oldalán és a liliputién meg tudod nézni őket, de szerencsés lenne felpróbálni a babára.

2010. szept. 10. 14:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Biztosan próbálunk majd akkor;)
2010. szept. 10. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:

14:12-Ha elolvastad volna odaírtam, hogy ha engedi a pénztárca akkor vegyen minőségi cipőt, és tudom, hogy kínába gyártják a márkás egy részét is, de azért nagy különbség van nem igaz, hogy nem veszed észre?

Csak azt nem tudom miért kell lepontozni, mi nem tetszett????

Azért mert te esetleg nem tudod kifizetni, miért pontozol le?Nem tehetek róla....

2010. szept. 10. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyébként Maus cipőt vettem 4500 Ft volt, kínaiban mennyiért van?
2010. szept. 10. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!