Hogyan kezdjük a bilire szoktatást?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 11:32
1/3 anonim válasza:
nekem itt egyszer azt tanácsolták a kedves anyukák hogy majd észreveszem ha már érett rá a lányom.úgy hogy nem is erőltetem nála mert nem is igazán akarja.tegnap pisilt bele először magától de azóta se (19 hónapos).majd ő tudja mikor akar bilizni.de szerintem lassacskán eljön az ideje mert már a pelust szokta magáról húzogatni.
szóval azt javaslom hogy ha nincs meggyőző jelarra hogy ő is akarja akkor még várj vele.
2/3 anonim válasza:
19 hónapos a kisfiam. Kb. 3 hónapja van bilije, de csak játszott vele. Most már néha ráül, de szigorúan pelusba. Erőltetni nem szabad. Van olyan gyerkőc amelyik hamarabb, van amelyik később lesz szobatiszta. Ismerősöm kislánya decemberbe lesz 2 éves, és már szobatiszta. Mi még messze állunk hozzá, ahogy látom.
3/3 A kérdező kommentje:
De hogyan vezessem be?Elmagyarázzam vagy csak tegyem ki a bilit mit mondjak hogy ne féljen tőle? Vagy egyáltalán hogy kezdjem el?
2010. szept. 15. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!