Mégis melyik a jobb?
Kivancsiságbol kérdezem,melyiket adnád a gyerekednek reggelire?
Virsli,párizsi stb vagy házi szalonna,kolbász?
melyiket tartod "egeszségesebbnek"?
Van egy (szerencsére már gyógyult) rákos családtagunk és kapott egy étkezős táblázatot, mi az, ami tilos, mi az, ami egészséges:
felvágott, virsli nem nem ajánlott a nitrices pácsó miatt, ami erősen rákot okozó anyagok közé tartozik + adalékanyagok, ízfokozók miatt, ami szintén káros.
A szalonna, kolbász is tiltólistás a zsír miatt, a füstölt kolbász pedig még annál is "tilosabb".
én ezek után úgy gondolom, hogy a gyerekemnek nem adok ezek közül semmit. lehet, hogy nála épp nem fog hosszú évek alatt sem gondot okozni, mert nem hajlamos a betegségre, de ha mégis, akkor nem kockáztatok. Inkább csinálok neki én májkrémet vagy tojáskrémet vagy zöldségkrémet. Persze, nem tiltom el, ha meg akarja kóstolni, de nem adom neki rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!