Lactogen Harmony vagy BEBA HA/AR?
Figyelt kérdés
4 hónapos a fiam BEBA HA/AR tápszert eszik nagyon zöld a kakija de ez rá is van írva hogy ez lehet tőle de engem akkor is aggaszt ( első gyerek úgyhogy mindentől is félek ) . Lactogen Harmony tápszerről kérlek írnátok véleményt szeretnék váltani a doki azt mondta , hogy ahogy szeretném mind a kettő jó a bukásra .
Kinek vált be vagy maradjak ennél nyugodtan ?
2022. jan. 27. 21:54
2/5 anonim válasza:
Ha a beba-tól nem fáj a hasa, jó a közérzete, rendesen kakil tőle, jó bukásra, szépen fejlődik tőle a baba, akkor én biztosan nem váltanék a helyedben. A zöld széklet bármelyik tápszernél előfordul. Én egy jól beváltat tuti nem váltanék le emiatt.
3/5 anonim válasza:
Mi Bebát használunk, a doki szerint normális töle ez a széklet, és van is rendesen napi 2-3-szor. Meg a hasfájást sem okoz a kisfiamnál végre :)
Ha tényleg csak ez lenne az ok, én sem variálnék rajta.
4/5 anonim válasza:
Beba-nál nálunk is ez volt, csak neki fájt tőle a hasa is. Lactogent használunk azóta és nálunk bevált, meg jobban is ízlik neki szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a gond , hogy fáj a hasa tőle először arra gondoltam , hogy a D-vitamin de váltottunk 3 napja és még mindig fáj neki a kis pocakja .
2022. jan. 28. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!