Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány éves kortól adjátok...

Hány éves kortól adjátok pohárból/bögréből a reggeli/esti kakaót?

Figyelt kérdés
az én fiam 2éves, de még cumisüvegből kapja.váltsak?
2010. szept. 9. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
mar reg valtani kellett volna csoros poharra es mostansag rendesre
2010. szept. 9. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Jó lenne...

Lánykám csőrösből issza , próbáltam pohárból adni, nem volt neki szimpi:)

2010. szept. 9. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Cumisüvegből issza reggel este a tejet. Engem nem zavar. Nappal pohárból kubus üvegből iszik, a csőrös poharat nem szereti, nagyon levegősen jön neki, meg erősen kell szívni az aventest.
2010. szept. 9. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

A kislányom 16 hónapos. Nagyon boldog vagyok, hogy mostanában szépen megissza a kakaót, mert a kis vékonyságára nagyon ráfér. így én adom neki még cumisüvegből. Pár hónap múlva váltok, de először csak csőrösre.

Barátnőm nyáron váltott, a kisgyereke 2 éves. Amióta bögréből kapa, alig iszik meg 1 dl-t (sem).

5/9 A kérdező kommentje:
tud pohárból inni, napközben csak abból iszik,egyedül is tudja tartani.akkor holnap reggel megpróbálom.
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja, akkor volt 22 hónapos. Addig a pohárhoz sem szagolt egyeltalán, aztán egyik napról a másikra magától váltott. Mostmár addig jutottunk, hogy csak a kiságyba kap cumisüvegből vizet, mikor lefekszünk délben, meg este.

Az én fiam nagyon cumisüveges volt. Próbáltam kicsit erőltetni egy fél éve, hogy mostmár kéne, de nem akarta, képes volt egy fél napot nem inni inkább......... ezt meg azért nem akartam. Örültem neki azért mikor már saját maga kérte inkább a poharat :) ki-ki saját ütemében ugye :) Nálunk a csőrös pohár korszak például teljes egészében nem kimaradt.

2010. szept. 9. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
21 hónaposom van, reggel-este tápszert kap cumisüvegből. Napközben pohárból iszik vagy szívószálas kulacsból, ha megyünk valahova.
2010. szept. 9. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
20 hónapos kisfiú és egyből elfogadta a csőrös itatót. 3-4 hónapja csak abból issza a babatejet. 1 éves korától napközben a vizet is itatópohárból kapja.
2010. szept. 9. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha masbol is tud inni, akkor szerintem nem gond.

20 honapos a fiam, o a vizet regota csorosbol kapja, tehat tud abbol is inni, viszont siman poharbol is iszik egyedul, nem kell neki segiteni. A reggeli es esti tejet viszont cumisuvegbol kapja, engem nem zavar, de ha valamelyik csoros van keznel, akkor abban adom neki es abbol is megissza.

2010. szept. 10. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!