Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amennyivel később rakom le...

Amennyivel később rakom le este a gyerekeket, annyival korábban kelnek. Miért?

Figyelt kérdés

Olvastam több helyen is, hogy néha lehet csalni egy-egy órát, hogy később tesszük le, akkor később kel reggel.

na nálunk ez nem így van...

3-4 alkalommal előfordult, hogy később tettem le, annyival előbb kelt reggel...

Nálatok hogy van ez?

2010. szept. 9. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nallunk is ugyan ez van. :) 7 honapos a kisfiam. Ha este 8-kor alszik el akkor reggel 9-kor ebred de ha 9-kor alszik el akkor reggel 8-kor ebred. Nagyon erdekes de nallunk is tobbszor elofordult. Sajnos nem tudom miert de nem vagytok egyedul.
2010. szept. 9. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:

:):) nálunk is ez van:)

8 hós, tegnap 10-kor feküdt le, és 6-kor kukorékolt.

tegnapelőtt fél 9-kor feküdt le, és 8-kor kelt. ez csak egy példa, de nálunk is ez van:)

2010. szept. 9. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálunk is ez volt a helyzet, ha nagy ritkán megcsúsztunk az alvással. Most is így van, most másfél éves.
2010. szept. 9. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:

detto...:)

21 hónapos a fiam, általában 6-fél 7-kor kel, este fél 9-9 körül alszik el. Volt hogy tolódott a lefekvés, de nemhogy tovább aludt volna, annyival előbb ébredt...érdekes...:O

2010. szept. 9. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor ezzel sem vagyok egyedül...

De hogy mi lehet ennek a "mechanikája"???

2010. szept. 9. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk is így van :) sőt én azt is észrevettem, hogy ha mondjuk korán kel, és délben már hulla fáradt, rögtön elalszik, viszont elég hamar felébred, kb 1 órát alszik. Viszont ha mondjuk később kel reggel, délben lefekszik, sokszor még azt gondolom nem is fáradt, és alszik 2,5 órát.
2010. szept. 9. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont így műküdik a dolog nálunk is. Hogy mi lehet az oka, nem tudom... Kisfiam tegnap fél 9-kor már aludt, így ma reggel fél 8-kor kelt fel. Előző este viszont fél 10-kor aludt el és reggel fél 7-kor már fent volt.
2010. szept. 9. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, mert ha később fekszik, kicsit túlpörgi magát, több inger éri, amitől zaklatottabb, és ez nem hagyja aludni. Amúgy nálunk is ugyanez a helyzet...
2010. szept. 10. 00:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor vagyunk páran... :-))
2010. szept. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!