Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hós babának a napi 2L...

16 hós babának a napi 2L folyadékbevitel sok?

Figyelt kérdés
A kislányom feltünően sokat iszik, és rengeteget pisil. Járt már így valaki a gyerekével? Miért lehet?
2010. szept. 9. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

rengeteg ... lassan kétévesem is csak kb. egy litert iszik meg.

kérdezd meg a dokit nem akarok cukorbetegséggel riogatni..

2010. szept. 9. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp doki, nagyon sok!
2010. szept. 9. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ő kér ilyen sokat inni? Vagy hogy megy ez nálatok?

Mert az én egy évesem is képes rengeteget inni, ha megtöltöm az üvegét, akkor addig iszik, ameddig van benne. De ha nem adom oda neki, akkor elvan hosszabb ideig is ivás nélkül. De a kajával is ugyanígy van, ha kaját lát, elpusztítja az utolsó morzsáig.

2010. szept. 9. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyorsasgáot!

Holnap viszem orvoshoz.

Megnéztem a poharát ami 220ml, ezt a mai napon kb. 6-7x töltöttem teli és még csak du. fél öt van. Vacsorához és lefekvéshez min. 2-2 pohárral iszik meg.

2010. szept. 9. 16:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Reggel ébredésnél ha nem adok inni hanem egyből viszem pelenkázni, ordít.

Megiszik akkor egy pohárral aztán cuppog, hogy adjak még neki. Ha pedig napközben nincs a szeme előtt a pohár akkor az ásványvízes flakonz hozza utánam. Ja, és vízet iszik, nem gyümölcslevet.

Igazából még meg sem próbáltam eltenni előle, mert úgy voltam vele ha szomja, igyon. Holnap megpróbálom eltenni a poharát és a flakonokat is.

2010. szept. 9. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Reggel este 1,5 dl tejet iszik, + napközben főzök 1 kisfazék teát, azt issza, kb. 6dl. Mondjuk nincs elől az üvege, kubus flakonból iszik, de iszik, utánna meg önti a kezére! A flakon víz sincs elől mert ha látja a vizet hozza hogy öntsek, de az elején iszik, utánna meg pancsolna meg tetszik neki ahogy öntöm. Kaja után, meg két étkezés között adok neki inni, miután felébred, de ha nem látja nem kéri!

Eszik rendesen mellette, mert ennyi víz igen eltelíti!? Próbálj kevesebbet adni, és csak fél pohárral adj neki!

2010. szept. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!