Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok lefagyasztani főtt...

Szoktatok lefagyasztani főtt rizst? Ha igen, akkor mibe?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Rizst magában? Nem. De mással se fagyasztanám le.
2010. szept. 9. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Az csak frissen adom.
2010. szept. 9. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Undoritó ize van a lefagyasztott-kiolvasztott rizsnek!Volt hogy fagyasztottam le,de én sem enném meg szivesen,igy inkább nem fagyasztok.
2010. szept. 9. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Zacskós rizst megfőzöm vízben, majd amikor kihűlt, akkor simán egy másik zacsiba rakva lefagyasztom, nem turmixolom! Kiolvasztva ugyanolyan semmilyen íze van, mint frissen főzve.
2010. szept. 9. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó minőségű zacskós rizst főztem, de csak egyszer evett belőle a kisfiam. Múltkor is így jártam, dobhattam ki! Ezért gondoltam arra, hogy esetleg lefagyasztom. Még nem csináltam ilyet, nem tudom, hogy milyen lesz, de inkább kipróbálom, minthogy tönkre menjen, máskor nem főzök meg egy egész zacsit! :( Nyílván ha rossz lesz nem adom oda a kisfiamnak!
2010. szept. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!