5 hónapos baba, ez jobb lesz?
Vagy csak fel sem tűnt, hogy azok.
Az ember a mások gyerekével máshogy van hiszen tudja, hogy őket elviszik a nap végén vagy haza lehet jönni mellőlük, az emlékek meg 2 nap múlva megszépülnek, a sajátot viszont nem viszi el senki, az bizony ott van.
NEM KÖNNYŰ!!!! Ne is érezd rosszul magad amiért nehéznek gondolod.
Ha esetleg császáros akkor lassabban is alakulhat a kötődés, de császár se feltétlen kell hozzá. A bébi gyakorlatilag egy idegen kisember akihez kapsz 3 napnyi instrukciót a kórházban aztán nosza vidd haza és boldogulj ahogy tudsz.
Fog ez alakulni és ne félj beszélni a nehézségekről. Nem kötelező az anyaságnak vattacukornak lenni csak mert a fb-on a véranyák annak mutatják :)
Utolsó. Köszönöm a hozzászólásodat 💕
Csak abban bízom, hogy később jobb lesz.
Császáros volt és abból is sürgősségi ahol mindent éreztem. Nagyon nehéz feldolgozni azt is. De az ilyen kedves szavak nagyon jól jönnek.
Nekem is 2 és fél a fiam. Durváááán dackorszak.
Nekem is sokkal könnyebb volt, míg kicsi volt 🤷♀️
Nem fogad szót, ha valami nem tetszik neki akkor ordít.
Vam egy 4 hónaposom mellette. A kicsivel fele annyi gond nincs, mint vele.
Lehet nem tudtam miért sír, de elég volt ha felvettem, ringattam, szoptattam. Mostmeg..... Ordítva feszíti ki magát a karomból, földhöz vágja magát, elszalad.... Stb. Minden háború. Öltözés, fürdés, fogmosás, pelenkacsere, orrszívás.... Stb. Minden.
Szóval nem feltétlen igaz hogy ahogy nő jobb lesz. Neked szerencséd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!