Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altatjátok el babátokat?...

Hogy altatjátok el babátokat? És mikor?

Figyelt kérdés
Kisfiam egy hónapos, napközben magától elalszik, vagy szopi után, vagy kicsit fent van és utána. Akár a kiságyban, akár a hordozóban. Este viszont hiába látom álmosnak, ásít, le-lecsukódik a szeme, beteszem a kiságyába, és sírni kezd. Beszélek hozzá, halk zene szól, simogatom, kis időre megnyugszik, pár perc múlva megint sír. Felveszem, cicit adok neki, semmi. Tegnap 2,5 óra után aludt el. Hogy csináljam?
2008. dec. 15. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan ez probléma.pedig már 3 honaposak vagyunk.söt nappal sem mindig alszik van hogy egész nap fent van és este 10kor alszik el.én az ölemben altatom el aztán ha a kiságyban felébred nem veszem ki tőbbé és ezt szerintem megszokta.aztán elalszik magátol.
2008. dec. 15. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ennyi idősen mi is ezt csináltuk, volt hogy 7-8 tól este 10-re aludt el, nagyon sokat kínlódott, de elmult ez 8 hetesen, azóta szépen alszik este, néha van csak sírás. Szerintem nehezen tudott elaludni, azaz túl fáradt volt, és ezért ment a sírás, vagy pedig sok volt neki a napi információ, és nehezen dolgozta fel.

Legyél türelemmel, biztosan elmulik nektek is, mi fél 7-kor fürdünk, aztán picit alszik, felkel, és elszórakozunk, beszélünk neki, játszik, nézelődik, és mikor látom rajta, hogy fáradt, vagy elekzd nyüglődni, megpróbálom, cicil-e, ha nem, akkor picit sétálok vele, halkan beszélek hozzá, kevés fénynél, tv kikapcsolva, aztán lerakom a kiságyba, simogatom, cumizik, és van hogy egyből elalszik, van hogy többször fel kel venni, de már nem nyüglődik annyit, mint régebben. Mondjuk én mindig igy altattam, a kiságyban este, csak olyan sokat ordított, cicilni nem akart, hasa nem fájt, és nem igazán tudtuk, mi a baja. De elmult, szerencsére.

Dettó ugyanezeket csinálta,mint a te kisfiad. És volt hogy hiába raktam cicire, mert volt hogy be sem kapta, csak ordított, nyüglődött, aztán 10-20 perc mulva meg szopott rendesen, na ilyenkor nem tudtam eldönteni, mi van szegénykémmel. Kitartás.

2008. dec. 15. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 3 hónapos a kislányom
2008. dec. 15. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt én kérdeztem, jó válaszok érkeztek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2008. dec. 15. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
nálunk is ezt csinálta,f8-kor fürdettük és f11-ig altattuk,ciciztünk,elszundított,indultunk az ágya felé újra felkelt... most 9 hetes,és kb.1,5 hete elalszik. Bennem is változott valami,feladtam,már nem akarom,hogy hamar elaludjon,csak jól érezzük magunkat,csend sincs - kicsit jobban hasonlít a nappali körülményekhez. fürdés után eszünk,a cicin ellazul,mikor látom,hogy pislákol felveszem az ölembe,büfizik egy nagyot,utána elkezd helyezkedni az ölemben,hogy megtalálja a kényelmes alvó pozíciót,akkor teszem be az ágyikóba és szépen elalszik. nálunk a zene nem vált be,csak a csend és félhomály. ugyanígy altatom nappal is,sosem a hordozóban (kivétel a séta). és nálunk is csak hason alszik
2008. dec. 15. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
"Cicil-e" ????????????? Úristen....
2008. dec. 15. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Cicil vagy nem cicil, ez itt a kérdés... :)))))))))))))))
2008. dec. 15. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát részvétem.Ez csak rosszabb lesz.

Én is azt hittem van rá megoldás s rá kellett jönni,hogy csak nehezebb lesz.Most 5hónaposan a fogával kínlódunk,van,hogy 7-11ig 10-30precenként kel fel,de min.5-6szor.pedig nekem előtte az esti lefekvések 10percesek voltak.letettem,elaludt,na most már nem ez van,szóval sztem csak nehezebb lesz,nem elkeserítés éppen írtam,ne hari.

2008. dec. 15. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálunk is ez volt 8 hetes koráig, addig pólyában altattam, mert elaludt és betettem a kiságyba a pólya miatt nem ébredt meg.

Azóta este szopizunk, utána még hagyom kb. 10-20 percet magam mellett és ha látom már hogy mélyen alszik akkor beteszem az ágyába.Egyébként az esti fürdés-szopizás után most is minimum egy óra hogy elaludjon, de van hogy 2 órába is beletelik.

4 hósak vagyunk

2008. dec. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!