Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 4,5 hós babával, milyen...

Egy 4,5 hós babával, milyen fejlesztő játékokat lehet játszani, vagy egyáltalán mit zsoktatok játszani egy ilyen korú babával? Milyen mondókák vannak?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam 5 hós, sokat énekelek neki, beszélek hozzá, csiklandozom, baram-baram-bucc-t játszunk persze óvatosan. Fel szoktam húzni lassan hogy uljon persze nem sokáig, járunk babaúszásra, megnézzuk a lakás tôbbi szobáit, csôrgôket kap a kezébe, ha fôzôk a pihenôszékben van onnan figyel, ha nyugôs ôlben van. A tukôr elôtt szoktunk játszani, repulôset is játszunk arca a padló felé néz, vizszintesen tartom és ,,repulunk,,. Szerintem ilyen korú babákkal már sokmindent lehet csinálni.
2008. dec. 15. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elsô vagyok: szlovákiai vagyok én szlovák mondókákat szoktam neki mondani, énekelni.
2008. dec. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!