Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Recept nélkül kapható-e...

Recept nélkül kapható-e orrcsepp és C-vitamincsepp 10 hónapos babának? Micsoda? Oscillococinum adható?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nasivin, Otrivin meg gondolom még pár féle. Cebion csepp, mint c-vitamin.
2010. szept. 9. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Cebion csepp adható és az Otrivin Baby biztosan meg a tengervizes sprayk. De a Nasivin-nek is van azt hiszem 1 év latti változata, kérdezz rá a patikában.

A homeosokhoz nem nagyon értek.

Offolok: A csipkebogyó tea adható 8 hónaposnak? Az én babám is náthás és ez jó c-vitamin forrás+ immunerősítő lenne. Adható már ilyenkor?

2010. szept. 9. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Offolónak :-))) : nyugodtan ihat csipkebogyó teát
2010. szept. 9. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi....én is gondoltam a csipkebogyó teára, szerintem adható.
2010. szept. 9. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
orrsprayből szerintem a sterimar is klassz, azt is lehet recept nélkül, cebion csepp a c-vitamin és oscillicoccinumot is adhatsz már neki, az inkább megelőzésre jó, ill. influenzára. hha náthás a babád, akkor arra a coryzalia adható, homeopátiás az is. kevés vízben kell feloldani és megitatni vele.
2010. szept. 9. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, en adok neki mindig Oscillo-t is, vizben feloldva. 1. nap 3szor, masodik nap 2szer, 3. nap 1szer. Cebion cseppet szinte minden nap kap, szereti a joghurtot, abba csepegtetve 10 cseppet vagy a tejcsijebe. Ja most 18 honapos a lanyom, de mar az elös megfazastol kezdve igy csinaljuk, ami kb. 9 honaposan volt. Ja es az orraba tengervizes spray es Nasivin Baby. Es orrszivas, amit egyikünk sem szeret, de hasznos, ezzel legutobb eg yhetig sem tartott az orrfolyos idöszak.
2010. szept. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!