Recept nélkül kapható-e orrcsepp és C-vitamincsepp 10 hónapos babának? Micsoda? Oscillococinum adható?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 12:34
1/6 anonim válasza:
Igen. Nasivin, Otrivin meg gondolom még pár féle. Cebion csepp, mint c-vitamin.
2/6 anonim válasza:
Igen, a Cebion csepp adható és az Otrivin Baby biztosan meg a tengervizes sprayk. De a Nasivin-nek is van azt hiszem 1 év latti változata, kérdezz rá a patikában.
A homeosokhoz nem nagyon értek.
Offolok: A csipkebogyó tea adható 8 hónaposnak? Az én babám is náthás és ez jó c-vitamin forrás+ immunerősítő lenne. Adható már ilyenkor?
3/6 anonim válasza:
Offolónak :-))) : nyugodtan ihat csipkebogyó teát
4/6 A kérdező kommentje:
köszi....én is gondoltam a csipkebogyó teára, szerintem adható.
2010. szept. 9. 12:45
5/6 anonim válasza:
orrsprayből szerintem a sterimar is klassz, azt is lehet recept nélkül, cebion csepp a c-vitamin és oscillicoccinumot is adhatsz már neki, az inkább megelőzésre jó, ill. influenzára. hha náthás a babád, akkor arra a coryzalia adható, homeopátiás az is. kevés vízben kell feloldani és megitatni vele.
6/6 anonim válasza:
Szia, en adok neki mindig Oscillo-t is, vizben feloldva. 1. nap 3szor, masodik nap 2szer, 3. nap 1szer. Cebion cseppet szinte minden nap kap, szereti a joghurtot, abba csepegtetve 10 cseppet vagy a tejcsijebe. Ja most 18 honapos a lanyom, de mar az elös megfazastol kezdve igy csinaljuk, ami kb. 9 honaposan volt. Ja es az orraba tengervizes spray es Nasivin Baby. Es orrszivas, amit egyikünk sem szeret, de hasznos, ezzel legutobb eg yhetig sem tartott az orrfolyos idöszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!