Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lány Hármas Ikreknek nevek?

Lány Hármas Ikreknek nevek?

Figyelt kérdés
Az egyikük nevét eldöntöttük Zselyke de a másik két babának még nincs neve!
2022. jan. 16. 12:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Ikrekkent eléggé felb@szna ,ha még nevünk is egyforma lenne majdnem kb...nem kell hasonlót adni nekik,mert ikrek..nyugodtan ahogy szeretnétek..

Pl: Réka, Vivien,Anna,Hanna,Dóri stb.

2022. jan. 18. 10:52
 32/48 1112 ***** válasza:
100%
Brigitta, Éva, Zsófia, Szeréna, Szendike, Emőke, Ividő, Hedvig/Hédi, Janka, Fanni, Kitti, Kira, Kiara, Klotild, Morgána
2022. jan. 29. 23:45
 33/48 1112 ***** válasza:
100%
Georgina,Rozina,Mirtill,Fruzsina,Alexa,Mirjam,Zenóbia,Xénia,Valéria,Valentina,Julianna,Brianna,Brenda,Emese,Adelaida,Ajna,Lilla,Liliána,Viviána,Liviána,Adrienn(a), Rebeka,Emma,Letícia,Bejke, Zejna,Zoltána,Beatrix,Judit,Zelma,Szilvia
2022. jan. 30. 00:13
 34/48 1112 ***** válasza:
100%
Orsolya,Viola,Gizella,Édua,Márta,Martina,Marinetta,Vilma,Julianna,Terézia
2022. jan. 30. 23:54
 35/48 A kérdező kommentje:
Február 17.-re vagyok kiírva eddig a Lívia, és az Alexandra tetszenek, de még gondolkodunk rajta, majd megírom mi lett végül a babák neve. :)
2022. jan. 31. 19:15
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Azta 37 hetes vagy mar harmasikrekkel? Az nagy ritkasagnak szamit, ha tenyleg igy van:)
2022. febr. 1. 11:57
 37/48 1112 ***** válasza:
77%

ezer bocsánatot kérek, de a Zselykének légyszi legyen második keresztneve is, tudom, hogy nem az én dolgom,de szerintem a Zselyke nem szép név. egy másik kérdésnél is írtam, ott Zselykét és Flórát szánták egy ikerpárnak; és ott odaírtam, hogy ha én lennék a Zselyke,akkor szomorú lennék, és nem érteném, hogy biztosan a másik gyereket jobban szeretik, mert neki gyönyörű neve van, nekem meg Zselyke névvel kell élnem. Tehát, ajánlanék mellé még valami ,,ragyogóbb", kifinomultabb, elegánsabb női nevet; pl a Flóra is jó,

Amand(in)a, Flóra, Norina, Amarilla, Júlia, Valentina, Emília, Olívia, Patrícia, Auguszta, Mirabella, Lorena, Lorina, Apollónia, Donatella, Adrienna, Daniella/Deni, Miléna/Mila/Léna/Mia, Marianna, Zita, Arabella, Amélia/Ami,Mia,Lia, Andrea/Andreina, Angelika, Henrietta, Olga, Barbara, Anita, Abigél, Tamara/Tami/Mara, Odett, Kinga, Emese, Anzelma, Aliza, Linda, Alina, Alinda, Mihaéla, Dorina, Dorotina, Hildegárd/Hilda, Noémi/Mimi,Émi,Noja,Nojó,Nomi,STB.

2022. febr. 1. 14:53
 38/48 1112 ***** válasza:
100%

*Bocsi, nem akartam megsérteni senkit

csak szerintem pl a Lívia meg az Alexandra pl sokkal királyabb név mind a kettő, mind a Zselyke, én nagyon szomorú lennék, ha Zselyke lennék; mindentől függetlenül is; mégha egyke lennék is,de főleg, ha a tesóimnak úgy találnám hogy sokkal cool-abb neve van; akkor tutira azt gondolnám, hogy ,,engem tutira nem szeretnek annyira."

2022. febr. 1. 14:54
 39/48 1112 ***** válasza:
73%
*mint a Zselyke
2022. febr. 1. 14:55
 40/48 A kérdező kommentje:
Szerintem, a név nem szeretet kérdése de nekem mindegyik név tetszik, a három közül. Szerintem ők sem fognak majd azzal foglalkozni, hogy miért ezt a nevet kapták, legalább is egy pár év múlva. :)
2022. febr. 1. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!