Lány Hármas Ikreknek nevek?
Ikrekkent eléggé felb@szna ,ha még nevünk is egyforma lenne majdnem kb...nem kell hasonlót adni nekik,mert ikrek..nyugodtan ahogy szeretnétek..
Pl: Réka, Vivien,Anna,Hanna,Dóri stb.
ezer bocsánatot kérek, de a Zselykének légyszi legyen második keresztneve is, tudom, hogy nem az én dolgom,de szerintem a Zselyke nem szép név. egy másik kérdésnél is írtam, ott Zselykét és Flórát szánták egy ikerpárnak; és ott odaírtam, hogy ha én lennék a Zselyke,akkor szomorú lennék, és nem érteném, hogy biztosan a másik gyereket jobban szeretik, mert neki gyönyörű neve van, nekem meg Zselyke névvel kell élnem. Tehát, ajánlanék mellé még valami ,,ragyogóbb", kifinomultabb, elegánsabb női nevet; pl a Flóra is jó,
Amand(in)a, Flóra, Norina, Amarilla, Júlia, Valentina, Emília, Olívia, Patrícia, Auguszta, Mirabella, Lorena, Lorina, Apollónia, Donatella, Adrienna, Daniella/Deni, Miléna/Mila/Léna/Mia, Marianna, Zita, Arabella, Amélia/Ami,Mia,Lia, Andrea/Andreina, Angelika, Henrietta, Olga, Barbara, Anita, Abigél, Tamara/Tami/Mara, Odett, Kinga, Emese, Anzelma, Aliza, Linda, Alina, Alinda, Mihaéla, Dorina, Dorotina, Hildegárd/Hilda, Noémi/Mimi,Émi,Noja,Nojó,Nomi,STB.
*Bocsi, nem akartam megsérteni senkit
csak szerintem pl a Lívia meg az Alexandra pl sokkal királyabb név mind a kettő, mind a Zselyke, én nagyon szomorú lennék, ha Zselyke lennék; mindentől függetlenül is; mégha egyke lennék is,de főleg, ha a tesóimnak úgy találnám hogy sokkal cool-abb neve van; akkor tutira azt gondolnám, hogy ,,engem tutira nem szeretnek annyira."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!