Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő alatt kaptátok meg...

Mennyi idő alatt kaptátok meg a DM Bababónusz kuponokat regisztrálás után?

Figyelt kérdés

Augusztus elején adtam le a DM-ben és még nem küldték.

Köszi a válaszokat.

2010. szept. 8. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ott a boltban ideadták a kuponfüzetet. Azóta rendszeresen postán küldik, de az első füzetet egyből kézbe kaptam.
2010. szept. 8. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kb 3-4 hét alatt érkezett meg postán akuponfüzet. Viszont ott helyben kaptam egy 15%-os vásárlásvégösszegi kupont.
2010. szept. 8. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, mindig hónap elején küldik, úgyhogy mostanában kéne megkapnod. Viszont ha még sokáig nem jön, hívd fel őket telefonon, fent van a dm honlapján a számuk. Nekem 2 hónapig nem küldték, mint kiderült, azért, mert elfelejtettem beikszelni a jelentkezési lapon, hogy küldhetik postán.
2010. szept. 8. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is odaadták egyből a boltban,majd kb 1 hónap múlva megkaptam még egyszer postán is.
2010. szept. 9. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is aug. elején adtam le, és még nekem sem küldték. Tegnap voltam bent vásárolni, megkrdeztem, és azt mondták, hogy ha még egy hónapig nem kapom meg, akkor telefonáljak. Remélem, azért megjön egyszercsak...:)
2010. szept. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!