Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor hány textilpelenkát...

Most akkor hány textilpelenkát kell venni?

Figyelt kérdés

Van, aki azt mondja 3 is elég volt, van, aki azt mondja 10 sem.

Tudom, hogy kell a büfiztetéshez, a hordozóba, babakocsiba, babaágyba stb de ténylegesen mennyi fogy egy nap? Mert én úgy képzelem el, hogyha a babakocsiban nem lesz piszkos, akkor azt simán beteszem utána a babakocsiba is.

2022. jan. 11. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Fiammal 1db-ot használtunk, mikor mentünk tanacsadasra és ennyi.

Most lanyommal napi 1 kb, ő nagyon bukós. De mivel 3 naponta mosok,eleg a 3db igy is.

Kiságyba, babakocsiba, egyéb helyekre eggyikkel sem tettem.

(Kisagyba lepedő, babakocsiba pléd. A pelenkát magara húzhatja,belegyűrheti a fejét, fulladasveszelyesnek tartom)

2022. jan. 12. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon egyszerű! Előre úgy sem tudod. Vegyél kb 8-10 db-ot. Aztán ha kevésnek ítéled meg, majd veszel még utólag.
2022. jan. 12. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeim (3 van) egyik sem bukott szinte egyáltalán.

Nagyon ritkán használtam textilpelust, inkább most, hogy a legkisebb 7 hónapos lett és megkezdtem a hozzátáplálást és törölni kell az arcát :D

2022. jan. 12. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
15-20 db textilpelus mellett már nem kell minden nap mosni őket :D
2022. jan. 12. 09:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

20 db van kb, az elején minden szopinál eláztattunk egyet. Nagyon ömlött a tejem, a baba nem bírt vele. Bimbóvédő is kellett eleinte, az alatt megállt a tej mikor elengedte a baba, ez is a textilpelenkában végezte. 1-2 naponta megtöltöttük a mosógépet babacuccal, mert a sok bénázás miatt ruhát is sokat cseréltem.

Szóval nagyon babafüggő.

2022. jan. 12. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 20 van. Így kényelmesen megvoltunk mindig volt tiszta. Táskában is mindig 2-3 volt, 1 a cicihez (ömlött a tejem), 1 meg ha le kell tenni valahova, vagy leejted az utcán stb. Mindig jól jön ha van pót és nem azért kell rohannod a mosással csak mert a pelus elfogyott. Ráadásul nyári baba, sokat izzadtunk, kellett törölgetni + karba venni is sokszor azzal volt kényelmes, különben a 40 fokban egymáshoz "égett" a bőrünk.

Ezer dolgot fel tudnék sorolni amihez nagyon praktikus volt :) Azóta előkének használjuk, mert egy sima kis előke semmire való ha levesről vagy paradicsomszószos tésztáról van szó 😅

2022. jan. 13. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!