Volt a babátoknak folt a homlokán?
Figyelt kérdés
Ugye születéskor keletkezett ez a folt, erdeklodnek hogy akinek volt elmúlt e, és ha igen kb mikorra? Most 3 honapos :)2022. jan. 11. 09:35
11/15 anonim válasza:
Tûzfolt, leggyakranbbanna kiserek árralman elváltozásai. Fiamnak homlokán van és kicsi a tarkòján. Utóbbi jobban látszódna ha a haja nem takarná, a homlokán már alig kivehetô (most 5 éves). Ha sír vagy dühös akkor jobban. Nyáron ha lebarnul még jobban eltûnik, most télen látom, de nagyon fehér bôrû. Születésekor elèg erôsen vörös volt.
12/15 anonim válasza:
Elôzô vagyok. Bocsánat, lazac folt van a gyerekemen. Rosszul îrtam.
13/15 A kérdező kommentje:
A fiamnak allitolag a születéskor keletkezett, hogy megnyomodott vagy mi.
2022. jan. 11. 13:52
14/15 anonim válasza:
Nem megnyomódás lesz az, hanem ahogy az előző írja, lazacfolt.
Kislányoknak is van, szemhéján és az orrcimpáján. Sokat halványodott, már csak az orrán látszik picit. 2 éves.
15/15 anonim válasza:
Nekem a vèdőnő azt mondta golyacsípésnek hívják. Ahogy nő elfog múlni. Tarkoján van a kislányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!