Ikrekkel vagyok terhes, vannak itt ikres anyukák?
Mit ajánlotok?
Mire készüljek fel?
Mennyivel több babaruha kell?
Írnátok tippeket, tanácsokat?
Hát figyelj,a nevek és a ruha az utolsó kb amire most fel kell készülnöd szerintem.Ne ilyen apróságokkal kezd,mert nagyon felkészületlen leszel.Pihenj sokat,olvass sok ikres anyukától tippeket.:D
Babakocsit ahogy írták is sose lehet elég hamar elkezdeni kipróbálgatni.Ott se az a lényeg,hogy most hupilila vagy strandkorlátkék a burkolat,hanem hogy mennyire nehéz,mennyire könnyű irányítani,mennyire helytakarékos ha mondjuk van autód és vinnéd,mennyire lehet vele boltban közlekedni..
Elektronikai cuccokat és hasznos tárgyakat is bújd,hogy neked mi lesz hasznos szerinted és mi nem.
-0+ hós puha fejű Orrszi-porszi vagy egy kézi orrszívó biztosan kelleni fog.Az elektromos gyenge,sose tudhatod mikor fognak megfázni és neked kapásból 2 gyereket kell ellátni.
-Egy jó homlok lázmérő.A digitális is jó,de szerintem haszontalan egy bizonyos kor alatt,hiszen babát nem akarsz macerálni azzal (főleg ha nagy nehezen elaltattad 2 orrdugulás és hőemelkedés közt..) hogy hónaljban vagy végbélben méricskélsz ameddig ő végre nyugton pihen.
-Egy jó kismama táska.Neked 2 gyerekre valót is pakolni kell bele,úgyhogy itt se a kinézet legyen a fő szempont.Kényelmes,minél több hely és pakolási lehetőség,és cipelni vagy tárolni se legyen kényelmetlen.Oldal táskát én nem ajánlok.
-Babakocsi kiegészítők.Nagyon sokat számít,neked pl majd 2 cumisüveget is jó ha kéznél tudsz tartani télen-nyáron is.Táskába ha nem opció bele tenni pohártartókat,cumisüveg tartókat érdemes venni.Télre inkább a melegen tartósat nyáron elég a kis műanyag.
Telefon tartó nekem kellett,talán valami 2000ft-ba vettem a Brendonban.
-Sterilizáló a cumisüvegeknek,cumiknak.Gyorsabb és hatékonyabb mint a mikrós vagy a víz forralós verzió,plusz ott is hagyhatod nem teszi tönkre a cumisüveget.
-Vízforraló,ha nincs.Ne kelljen mindig tálban melegíteni a vizet tápszernek vagy innivalónak,a palackozott vizet se érdemes tonna számra venni.
-Pihenő szék vagy hintaszék,mert 2-t tartani ölben kemény lesz.Egyet is sokszor megerőltető,kíméld a hátad. :D
Magadnak is kell majd vásárolni kényelmi cuccokat.2 gyerekkel hastartó szerintem fog kelleni,nehéz lesz a pocak.
Alvó/kismama/szoptatós párna,mert nagy hassal nehéz aludni.Sehogy nem kényelmes.
Ezeken törd a fejed,a többi mellékes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!