A baba mennyi idős koráig használtátok a légzésfigyelőt?
16:51-nek igaza van.
7,5 hós a lányom, még mindig használjuk, és szuper, soha nem riasztott be feleslegesen. én úgy tervezem, hogy max 1,5 éves koráig használjuk, mert akkor fog majd kapni gyerekágyat:)
Nos 15 hónapos a kislányom.
Az én gyerekem életét megmentette 4 hónaposan! De nem elég, hogy benne legyen az ágyában. Az anyának is észnél kell lennie. Tudnia kell újraéleszteni, mentőt hívni stb.
Csak utána ér rá összeomlani.
Nálunk addig lesz benn, amíg tönkre nem megy. :) Igaz ha kijön az ágyból jelez, de akkor már dumál is, úgyhogy tudom, hogy ébren van és nemsokára jönni fog.
Ugyanis leszereltük a rácsos ágy egyik oldalát, mert úgy jobban szeret. Már bemászik magától, ha álmos, és jön ha ébren van. Több mint 4 hónapja jár és utált "ketrecben" lenni.
18:19! Mi történt a babáddal? Akkor- abban a helyzetben "könnyű" volt észnél lenni?
Mi egyébként 1 éves koráig használtuk, amikoris felszedte a kábelt, és a kiságyban feküdt a kábeleken. Hát, égnek állt a hajunk , az biztos!
Erre is figyeljetek, a vezetékét RÖGZÍTSÉTEK mondjuk a kiságy aljához!
22.00 vagyok
A fiamnak egyszeruen leállt a légzése,vizsgálták mindenre,de nincs rá magyarázat,azt mondták ez foleg egészséges fiu gyerekekkel fordul elo,2-4 ho kozott,na nekunk épp 2,5 hos volt,kétszer is egy este,mint a rongy olyan volt,amikor kivettuk,nem részletezem ,hogy hogy sikerult visszahoznom ot,mert visszagondolni sem szeretek arra az estére,éjjelre,késobb is besípolt a gép,de nem volt olyan drasztikus mnt akkor,ugy hogy nem tudom ,hogy akkor is nem vett e levegot,valoszínu.
Az ismeretségi koromben van még egy kisfiu,szerencsére ot is sikerult megmenteni,ma már 3 éves egészséges,neki is a légzésmegállás volt,se elotte se utána semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!