Baj ha a 7 hónaposom, egyszer eszik egy nap a tápszeren kivül mást?
Figyelt kérdés
Főzeléket,gyümit.2010. szept. 8. 13:51
3/6 anonim válasza:
Tehát reggeli, tízórai, uzsi, vacsi tápszer és az ebéd főzelék és gyümi? Ha így van, szerintem baj. Ennyi idős babának már változatosabb étrend kéne, nem mindig tápszer. Én reggelire és vacsira adok tápszert, a tízórai gyümi, ebéd főzelék husival, uzsi tejpép.
4/6 anonim válasza:
nem baj. 1 éves koráig fő tápláléknak az anyatejnek/ennek hiányában a tápszernek kellene maradni. Nem kell semmivel sem sietni, de szépen lassan már elkezdheted bevezetni a 2. szilárd étkezést. Anyatejes babáknál eleve így ajánlják, ahogy te csinálod, de ha tápszert kap, akkor sincs ezzel semmi gond...
5/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem én,hogy ez igy nem okés,csak nem merek kiváltani még egy étkezést.pl. gyümölcsre,mert akkor nem lesz elég a napi kalória bevitele.Félek,hogy az éjszakai alvás rovására megy.
2010. szept. 8. 14:03
6/6 anonim válasza:
Az enyém is ugyanígy van. Ebédre kap csak mást. Én kérdeztem a védőnőtől és azt mondta, hogy nem baj, nem kell még neki 3 étkezést kiváltani. Megbeszéltük, hogy nemsokára kiváltunk még egy étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!