Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki segítsen úristen????

Valaki segítsen úristen????

Figyelt kérdés

Mit csináljak????

Teljes pánik.

3 hónapos lányom már 2x beriasztott alatta a legzesfigyelő fel 9 óta (11 óra van).

Tegnap 3x egesz éjszaka alatt.

Az elem nem merül. A lapon nincsenek elhuzva és valóban NEM VESZ levegőt mert néztem hogy emelkedik e már riasztaskor esetleg arra megebred e de semmi.

Elaludni sem merek.

Mit csinaljak???

Mentő ilyen miatt nem fog kijonni.

Teljesen kész vagyok.

Oké hogy holnap gyerekorvos utaljon el minket azonnal valahova de most mit csinaljak???

2022. jan. 6. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Angolul keress rá a problémára, külföldi oldalakon sokkal több és hasznosabb tanácsokat írnak mit lehet tenni ilyenkor
2022. jan. 6. 23:18
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

4 es vagyok

Minket fogadtak,ketten voltunk a kicsivel a szobában.

Nem tudom miért írsz ki kérdést ha nem tetszik a válasz

Én csak segíteni akartam.

2022. jan. 6. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:
31%
Altasd a mellkasodon, akkor nem felejt el levegőt venni.
2022. jan. 6. 23:34
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
fogad az ügyelet, honnan veszed ezt a hülyeséget? Lehet vesz levegőt csak olyan kicsit hogy észre sem veszed. Tedd oda a fejed a szájához,de a mellkasa felé fordítsd a fejed. Így érzed ha vesz levegőt és látod is ha emelkedik a mellkas. Nálunk a gyerek szimplán amúgy legurul a légzésfigyelőről és nincs totál érzékenyre állítva(van amikor az a gond hogy túlérzékeny a kütyü).
2022. jan. 7. 00:16
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem rosszul van beállítva a légzésfigyelő, és hiába gondolod hogy nem merül az elem, én cserélnék.
2022. jan. 7. 03:45
 16/26 anonim ***** válasza:
69%

Egészséges, időre született baba? Van felsőlégúti megbetegedése most? Szája kékült, vett hirtelen nagy levegőt, köhögött? Refluxa nincs?

Ennyi riasztás minden éjszaka egyéb tünet nélkül szinte bizonyosan technikai probléma.

2022. jan. 7. 05:15
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Egészségügyis vagy,de pánik kérdést írsz ki.Mikor meg válaszolnak,ellent mondasz.Akkor minek írtál ki kérdést?!Itt mindenki tök jó fej,segíteni szeretnének ismeretlenül.Te meg arogáns vagy!
2022. jan. 7. 05:16
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

Angelcare légzésfigyelő?

Állítsd 4es erzekenysegre

Biztos, hogy technikai probléma, és eltulzod.

Szerintem is csak apróbb levegőt vesz.

2022. jan. 7. 06:08
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

De gondolom elemet azért nem sikerült cserélni már az előző kérdésed óta sem, és itt csak sípolni tudsz annak, aki segítő választ írt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2022. jan. 7. 07:13
 20/26 anonim ***** válasza:
18%
Kiságyat tedd az ágyatok mellé.
2022. jan. 7. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!