Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fülbevaló?Mikortól?

Fülbevaló?Mikortól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Mikortól és hol lehet fülbevalót rakni a baba fülébe?

Budapesten.

(Korházba nem lőnek már)

2022. jan. 6. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem barmikor lehet, de sok ovoda kiveteti. Erdemes atgondolni.
2022. jan. 6. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk szúrnak a kórházban, hazamenetelkor el is intéztük nekik. Szerintem hülyeség várni arra, hogy amikor akarja, ha nem tart ki az ember kb 20 éves korig. 😄 A 4 évesemnek pl 2 hetente változik az, hogy éppen melyik a kedvenc pólója és melyik az, amit soha többé nem akar felvenni, mert “nagyon ronda”. Egymás utáni napon ugyanaz a póló is lehet a 2 véglet. 😄 Szerintem jobb babakorban elintézni, aztán ha felnőttként nem tetszik neki, akkor max kiveszi.
2022. jan. 6. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
Na megjottek a lepontozok, akik szerint meg kell varni, hogy a gyerek dontson.
2022. jan. 6. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

En nem pontozok le senkit, nem szolok bele ki hogyan dont, mindenkinek szive joga, csak elmeselem mi volt nalunk :)

En nem kaptam fulbevalot, szuleim elleneztek, meg is volt a harc a fel csaladdal, mert hat milyen az ha lanynak nincs ekszere?! Szuleim kitartottak, mondtak, ok nem dönthetnek errol az en testem, majd ha akarom mikor mar felfogom mi is ez,majd akkor lesz. Na nalunk 14 evesen jott el az ido, amikor is leragtam kb a szuleim fulet erte. Anyukam elvitt, megvettuk, egyutt kivalasztottuk,tok jo buli volt. Nekem ez szuper elmeny marad, egy igazi csajos nap. Es az, hogy később jobban faj? Haaaat, őszintén? Akkora volt az oromom, hogy nem erdekelt, hogy faj picit, egyebkent kb mintha az ember elvagja az ujjat.. semmiseg.

Na de, az ovis es kisiskolas korszak alatt, volt 3 baratnom akinek a jatek kozben kiszaggattak a fulebol. Na az biztosan fajt nekik. Es nem nagy fulbevalok voltak. Azert emlekszem ennyire, mert olyankor mindig ugy voltam vele, higy de jo h nekem nincs. Nem mintha nem vehettem volna ki, ha nem kell, dehat gyerek voltam igy fogtam fel. Volt egy lany akinek 3x! Csupa heg volt a fule! Szoval en tok megertem, azt az ovit ahol kiszedetik a szulovel.

Ezek utan en persze ugyanigy fogok tenni, es nem lesz fulbevalo, de en soha senkit nem szolnek le azert mert rakat. Kedves barátnőm is rakatott. Pedig o sem akart, de vegul meggondolta magat. Nincs hozza kozom, szepek igy is a babai :)

Kerdezo, nem ez volt a kerdesed tudom, ezt igazabol a kommentelokre reagalva irtam le, hogy nem mindig jon ki rosszup ha kistinikent kapja meg ezt a lehetoseget a gyerek

2022. jan. 6. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
#6 ezt pont az mondja aki ismét nem a kérdésre válaszol, hanem "majd jól megmondja" hát ebből is látszik h te már csak tudhatod hogy ki száll bele ilyenbe 😂😉
2022. jan. 6. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hű,eszembe se jutott a fülbevaló.Fiam van így eddig nem is volt fontos a dolog,lassan lányom,ez jó kérdés..

De szerintem ha a kórházban nem lövetnek én lehet,hogy nem is fogom neki megcsináltatni ameddig ő nem akarja.Nem tudnám végig nézni ahogy sír,csak mert nekem tetszene egy darab fém a fülében.Még pár naposan oké,főleg ha orvos csinálja aki biztos nem szúrhat el semmit és sokadjára csinálja csecsemőnek.

Nekem sose volt így azt se tudnám kell-e kezelni,hogy kell kezelni,milyen érzés ez..

De ha ő egyszer akar majd vele együtt megcsináltatom én is. :)

2022. jan. 6. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

3 hónaposan lövettük ki. 1 évig a gép által belőtt volt benne, utána kapott aranyat.

Semmi probléma nem volt vele.

2022. jan. 8. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!