Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma 10 napos a babám. Szerintet...

Ma 10 napos a babám. Szerintetek el lehet már kezdeni a levegőztetést? Persze még a szobában.

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"4 hetesen vihetem ki először?"

A kórházból hogy hoztad haza akkor?

Nyugodtan vidd ki, sőt, ajánlott.

2022. jan. 6. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Attól, hogy első gyerek még lehetnél önálló és tájékozott.
2022. jan. 6. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ott a nagyobb. Mar az első nap, hogy itthon voltunk ugy sétáltunk el erte az oviba babakocsival (kb fél ora alatt megfordultunk). Szeptember legvégén született
2022. jan. 6. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, nyugi.

Elso babanal en is igy voltam. Persze utolag rajon az ember h tulaggodja :D

Nyugodtan szelloztethetsz, persze ne a huzatban legyen, es addig jol bebugyolalva, de akar ki is mehettek ha hianyzik a seta.

Es valoban, ez az ajánlás MOon, hogy 4 hetesen vidd ki eloszor, nekem is ezt mondtak, meg is vartam, de mar tudom h azert kicsit tul van ez parazva.

2022. jan. 6. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Téliek a gyerekeim, 4 naposan mentünk haza, másnaptól sétáltunk 20-30 perceket, következő héttől már 1-2 órát. 😊
2022. jan. 6. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem kell a védőnő szavára adni. Lehet, hogy másban sem, ha képes 4 hetet javasolni. Megfelelően felöltözve simán sétálhattok is már.
2022. jan. 6. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem felejtsd el ezt a védőnőt, gyönyörű idő volt a napokban, ki lehetett volna vinni, nem lesz baja ha nem viszed ki eleinte, de nyugodtan ki lehet.
2022. jan. 6. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A lányom most 7 hetes. Másfél napos volt, mikor kijöttünk a kórházból (covid para miatt engedtek ki). 4 napos volt, mikor elsétáltunk a gyerekorvoshoz. Onnantól minden nap kint vagyunk, ha nem esik, vagy nem fúj a szél.

3 hetes volt, mikor mondta a védőnő, hogy mostmár sétálhatunk vele :D én meg mondtam, hogy 4 napos kora óta megyünk. Nézett egyet, de nem mondott semmit.

2022. jan. 7. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!