Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyod sirni a gyereket vagy nem?

Hagyod sirni a gyereket vagy nem?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem tudom eldonteni mi a helyes.

Altatom es egesz nap vele foglalkozom.Ahhoz hogy errol leszokjon le kellene szoktatni de az azzal jar hogy hagynom kellene sirni.

Egyik oldal azt irja hogy meg kell tanulnia hogy egyedul ellegyen,meg aludjon el egyedul, a masik oldal szerint ilyen kis korban szuksege van az anyjara es ne hagyjam sirni.7honapos.

ti hogy neveltetek?

2010. szept. 8. 07:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha hisztizik, meg batoritom is

ha komoly, nem

2010. szept. 8. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

nem hagyom sírni

14 hónapos, egy percet nincs el egyedül, és nem alszik el egyedül csak ha ott vagyok a kiságya mellett

de ez nem baj, minek kell megtanulnia hogy egyedül legyen egy ekorra baba? még majd csak most kezdődik a szeparációs szorongás időszaka, még kevésbé lesz el egyedül, az anyukájára van szüksége, add meg neki, ne csak a testi szükségleteit elégítsd ki, hanem a lelkit is, így lesz boldog baba

2010. szept. 8. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Lehet kövezni én nem hagytam sírni. Olyan gyorsan elmegy az az idő amíg hagyja magát dajkálni.

Sokan leszóltak, megszóltak, lehülyéztek, mert ringatva altattam. Nem érdekelt...aztán hirtelen 13 hónapos korában már nem igényelte. Mutogatott lefelé, hogy tegyem le. Most, meg, hogy 3 hete leszedtük a rácsos ágy egyik felét maga a kánaán :)

Ha álmos mászik be az ágyikóba akár nappal van, akár este. Odaülök mellé, megfogja a kezem, de szépen elalszik egy-két perc alatt. Nincs gond, nincs felállás, nincs ordítás mert "ketrecben" van.

Az én gyerekem sem akart egyedül lenni. Eleinte nehéz volt, hogyan oldjam meg háztartás kontra gyerek szórakoztatása. 6 hónapos korától mászik, hívtam magammal. Amíg főztem addig műanyag edényeken gyakorolta ő is amit tőlem látott. Együtt teregettünk stb...Felsöpörtem fogta a seprű nyelét...most már vigyorog és sokat "segít".

Sokat játszottam vele kukuccs játékot így nem aggódott, ha wc-re mentem, tudta játék, csak húzom az időt. :)

Most 15 hónapos. Jön megy a lakásban amerre akar. Játszik a szobájában, gondol egyet kirohan a konyhába megvagyok-e :) aztán megy vissza. Mesét szeretne hozza a könyvét, akkor persze igyekszem hogy tényleg legyen rá idő. Megfogja a kezem és hív magával mit szeretne ilyesmi. Ha wc-re megyek hangosan röhög hogy kaki :D

Eljön az ideje az önállósodásának...nem kell sürgetni. Viszont ha látom, hogy hiszti van, akkor látványosan nem foglalkozom vele. :) Észre lehet venni, mert akkor nincs könny.

2010. szept. 8. 18:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a valaszt,en is igy erzek.olyan hamar megnonek,onnalosodnak,nem eletem vegeig kell cipelnem,altatnom.

megnyugodtam,marad tovabbra is a no siras.

2010. szept. 9. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!