Noémi, szerintetek szép név?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek a Noémi szép név?
Egyszerűen nem találunk olyat,ami a férjemnek is,és nekem is tetszene
Ez az egy ami szépen cseng a vezetéknévvel,plusz ugye nem gyakori
A vezetéknév i-re végződik
Nekem tetszene még az Alíz,de most nálunk,ahol élünk nagyon felkapott,mint a Bella,Léna,Hanna,Anna,Izabella,
Lilla,Zoé,Emma
Keresztanyám bölcsiben,és oviban dolgozik mint dajka,és van olyan csoport,ahol 5 kislányt Bellának hívnak,a többi vagy Anna,vagy Hanna stb.Nincs olyan csoport,ahol egy névhez,csak egy gyermek tartozik
A Hannából összesen 9 kislány van...szóval mi a véleményetek erről a névről?
Köszönöm,ha írtok
Lányunknak 2 név volt a listán, a Noémi és a Viktória. Ejjeleket nem aludtam az utolsó hetekben, annyit hezitáltam melyik legyen, mert mind a kettő nagyon tetszett.
Végül a Viki nyert.
Szerintem nagyon szép, és a Noémire nekem egy szép lány képe is lebeg a lelki szemeim előtt :)
De amúgy ha ez a név tetszik mindkettőtöknek, akkor hajrá, ne érdekeljen a közvélemény, most nyilván egy Britniszpírsz az persze erős, de alapvetően a ti gyereketek, nektek kell éreznetek azt a nevet, ami hozzátok/hozzá illik majd, nem nekünk.
Nekem teljesen átlagos
Semleges
Normális
Nem listás, de tök rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!