Más is büdösnek érzi BEBA start pro tápszert? Már több, mint két hónapja kapja a lányom, de csak most tűnt fel.
Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy a cumisüveg a büdös, de nem.2010. szept. 7. 11:48
1/6 anonim válasza:
szia! Én is azt adok a kisfiamnak kiegészítésnek, de nem érzem büdösnek. Az íze kicsit fura nekem, olyan mű, de mivel tápszer, ezért végül is milyen legyen? bár ki mit tart büdösnek...szerintem nem az
2/6 anonim válasza:
én nem ezt, hanem milumilt adok neki, de az is baromi büdös. Főleg ha az anyatejjel hasonlítom össze ,annak édeskés illata van, ez meg nem is tudom olyan műanyag szagu.
3/6 anonim válasza:
Én Beba pro ha 1-est adok neki. Barátnőm Milupa aptamilt. Szerintem mindkettőnek ugyanolyan szaga van-büdös nekem is.
4/6 anonim válasza:
BEBA Pro HA 1-el kezdtünk, de tejallergia miatt Milupa Pepti 1-et eszi most. Egyforma "büdös" mindkettő.
5/6 anonim válasza:
jó illatú tápszerrel még nem találkoztam, pedig próbáltunk már párat....
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, már azt hittem én vagyok nagyon kényes. Nekem rohadt zöldségre emlékeztet a szaga.
Az anyatej tényleg jó illatú, édeskés, vagyis az enyém az volt.
2010. szept. 7. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!