Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is büdösnek érzi BEBA...

Más is büdösnek érzi BEBA start pro tápszert? Már több, mint két hónapja kapja a lányom, de csak most tűnt fel.

Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy a cumisüveg a büdös, de nem.
2010. szept. 7. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! Én is azt adok a kisfiamnak kiegészítésnek, de nem érzem büdösnek. Az íze kicsit fura nekem, olyan mű, de mivel tápszer, ezért végül is milyen legyen? bár ki mit tart büdösnek...szerintem nem az
2010. szept. 7. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
én nem ezt, hanem milumilt adok neki, de az is baromi büdös. Főleg ha az anyatejjel hasonlítom össze ,annak édeskés illata van, ez meg nem is tudom olyan műanyag szagu.
2010. szept. 7. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Beba pro ha 1-est adok neki. Barátnőm Milupa aptamilt. Szerintem mindkettőnek ugyanolyan szaga van-büdös nekem is.
2010. szept. 7. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
BEBA Pro HA 1-el kezdtünk, de tejallergia miatt Milupa Pepti 1-et eszi most. Egyforma "büdös" mindkettő.
2010. szept. 7. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
jó illatú tápszerrel még nem találkoztam, pedig próbáltunk már párat....
2010. szept. 7. 12:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó, már azt hittem én vagyok nagyon kényes. Nekem rohadt zöldségre emlékeztet a szaga.

Az anyatej tényleg jó illatú, édeskés, vagyis az enyém az volt.

2010. szept. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!