Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak (15 hós) a szája...

Kisfiamnak (15 hós) a szája körül foltokban piros. Szerintem a nyáltól lehet, éppen fogzik. Ha allergiás lenne valamire, a test többi részén is előjönne?

Figyelt kérdés
A nyála pedig, minta "csípne" egy kicsit, olyan fura.
2010. szept. 7. 06:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha cumizik, es a pirossag merteke fuggetlen az etkezestol, akkor vloszinuleg ez az oka.

Nalunk mas volt a helyzet: az etkezes kozben / utan kipirult a szaja korul, es az arcan mashol is megjelentek piros pontok. Etelallergiara gondoltam, es csinaltam egy hosszu tavu tervet, hogy egy-egy hetig mit NEM adok neki, hogy lassam mi az oka. De nem volt szukseg a vegigjatszasra, mert 3 het utan (epp a paradicsom letiltasanal) a jelenseg abbamaradt. Mikor ujra adtam neki paradicsomot, akkor sem jott vissza. Az orvos szerint meg nem volt tokeletes a gyomra, es ez volt a baj, nem allergia.

2010. szept. 7. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!