Most akkor mi számít kuszasnak?
Magyarországon se jutnál be államira, ha ez megnyugtat. Oda ugyanúgy beutaló kell és sok helyen kilométeres a várólista. Mi konkrétan 7 hónap alatt kerültünk be. Megyeszékhely.
Addig nyilván magán, a zsebedbe nyúlva.
Mi is külföldön élünk, és ugyanezt tapasztalom sajnos. A kisfiam pár nap múlva másfél éves és még nem indult el (önállóan), szerencsére a gyerekorvos hajlandó volt adni beutalót konduktorhoz, jövő héten megyünk. De beutaló nélkül mi se tudnánk semerre se mozdulni.
Esetleg ha tudsz, kérj egy másik gyerekorvostól beutalót, nem tudom, erre van-e lehetőséged. Más gyerekorvos esetleg másképp látja a kislányodat. Drukkolok!
7 és 9 voltam
Írtad, hogy elkezdett repülőzni, az sajnos még rosszabb. Tényleg nem ijesztgetni akarlak.
A repülőzés nem vezet sehová, az sajnos zsákutca. Itthon ezzel egyik barátnőm kisfiát hónapokig hordták dévényeshez.
Esetleg említsd meg ezt az orvosnak hátha emiatt ad beutalót.
4. Vagyok
A körbekúszásból mászni kezdett a lànyom (7 hónaposan )
6 hónapot mászott, aztàn kezdett /azonnal stabilan/ járni.
Emiatt nem is gondoltuk, hogy baj a kúszás, hiszen mindenhol azt emlegetik, hogy kúszni VAGY mászni kell..
Hát nem…
10
Akkor viszed messzebb..
Nàlunk is autóval kell 30 km-re menni hozzá..
Beutalóval csak a durva eltéréssel küldenek.
Nálunk 4-5 hónap a várólista..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!