Pár hónapos babátokat alvasidoben viszitek sétálni vagy mikor ébren van? És ha ébren viszitek és elalszik mégis az nem zavarja őket össze a napi alvást illetően ? 1 vagy 2 séta van egy nap?
Jajjj, mik vannak itt… 😅😀
Kérdező én a kérdésedre válaszolnék.
Nos, amíg annyira picike volt a fiam én sem vittem napirendszerűen a babámat sétálni, volt nap amikor ki sem mentünk, mert has fájós volt és üvöltött egész nap, valamint örültem, hogy élek! 😅Meg hát azért sem, mert téli baba.azt tudom mondani, hogy talán 6-7 hónapos kora óta van napirend úgy ahogy. Pláne hogy most már 10 hónapos lesz javarészt alszik délelőtt egy fél órát, délután meg vagy egy nagyobbat vagy két kisebbet, de ezt mind-mind maga alakította én pedig csak próbáltam igazodni. Sétát próbálom úgy időzíteni, hogy ebédelünk és utána egy órát bóklászunk, mert akkor még nem álmos, csak 2 körül tudom altatni. Ő most már sokat nézeget, soha nem alszik a babakocsiban. Amíg pici volt meg igazából össze-vissza vittem, kapva-kaptam az alkalmon, ha láttam jobb formájában van akkor gyors öltöztetés(mert hát a mai napig rühell öltözködni) aztán nyomás sétálni. Az miatt meg ne legyen lelkifurkád, ha nem viszed mindennap ilyen időben. Majd lesz jobb és könnyebb is! ☺️
Hát, hogy őszinte legyek nálunk jelenleg az ágya/én a legjobb, mert mindenre megébred. Viszont amíg kicsi volt sűrűn ébredt, szóval majdnem hogy mindegy volt, hol és hogyan altatom. Akkor tudott jókat aludni miközben sétáltunk, de ha megébredt akkor jött a világvége. 🤣 szerintem próbáld ki 1 hétig vagy csak pár napig nagyjából alvásidőben kivinni, sokat gondolom ő sem alszik egyben, aztán ha minden rendben és nem nyüglődik akkor jó így neki. Igazából ennyi idősen nagyon sokat alszanak(általában) szóval szerintem könnyebb így, minthogy az ébren töltött időkben egyenlőre.
22-es voltam
Nem a #12. vagyok, úgyhogy ne tőlem kérdezd. Én csak olvasgatni jöttem de ez az ocsmányság kiszúrja a szemem ne haragudj.
#19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!