Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy ossze van nove a...

Lehet, hogy ossze van nove a kislanyom nemiszerve?

Figyelt kérdés

2,5 eves es ugy latom mintha a kisajkaknal lenne vmi fura. Nincsenek konkretan osszenove de nem latom a huvelyet, olyan mintha lenne ott egy kis hartya vagy nem is tudom.

Bocsanat ha nagyon hulyeseget kerdezek de aggaszt a dolog

2021. dec. 19. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Orvos mit mondott?
2021. dec. 19. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem kérdezel hülyeseget. Én azért elvinném dokihoz. Egy sima háziorvos is megtudja ezt mondani
2021. dec. 19. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekotthonban dolgozom, mi is láttunk furcsaságot. Nőgyógyászaton is megnézik az ilyen kicsi kislányokat is. Ha esetleg megnyugtatás kell. Háziorvosnak nem biztos, hogy az a szakterülete.
2021. dec. 19. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
És gondolod, hogy sem a gyerekdoki, sem a védőnő, sem a párod nem jelezte volna, ha gond van?
2021. dec. 19. 22:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Jezusom de idiota beteg vagy, utolso!!!! Az edesanyja vagyok es igyekszem felelossegteljesen gondoskodni rola. Beteg vagy!
2021. dec. 19. 22:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Bocs, utolso elotti
2021. dec. 19. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

8# neked sincs gyereked gondolom.

Ha össze van neki nőve,orvosolni kell. Csak úgy nem viszi orvoshoz a gyerekét,hogy nézze már meg. Csak ha látja,hogy baj van nem? Idióta!

2021. dec. 19. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Gyakori az összenövés. Enyémnek szétvágták anno, de lehet elég csak szteroidos krém. Vidd el gyerekorvoshoz vagy gyereknőgyógyászhoz. Esetleg a védődnőd ha normális is kérhetsz tanácsot hova vidd.

Normális szülő észrevesz ilyet mellesleg kedves nem tudom hanyas válaszoló, én is rendszeresen nézem neki.

2021. dec. 19. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Baszki milyen beteg emberek vannak itt??????
2021. dec. 19. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Volt hogy mi szóltunk a bölcsiben az anyukának, hogy össze van nőve, szerencsére csak a bőr zárta így szétvágták és minden rendben is volt.
2021. dec. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!