Tapasztalatok ti már olyat a babátoknál, hogy lilul a karja, ha hónaljnál van megfogva? Ha igen akkor mikor es mitől múlt el?
Figyelt kérdés
6 hónapos babamnak lila a karja ha fogom a hónaljánál, a babaúszáson tamácsonyták a Tsmt tornász felkeresését. De én Dévényeshez kértem már időpontot. Arra gondolok túl feszes ott az izma.2021. dec. 17. 12:28
2/4 anonim válasza:
Túl szorosan fogod. Az izomhoz semmi köze, az erekhez van. Próbáld más szögben, kevésbé erősen fogni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is az eret nyomod vagy túl erősen fogod. Amikor elkezdtük a lányommal a babaúszást, mi is így jártunk. Nem jó helyen fogtam, erősen. Amikor már máshol, máshogy fogtam, nem lett lila. Persze ettől függetlenül még lehet feszes az izomzat, de attól nem lesz lila.
4/4 anonim válasza:
Az lilás elszíneződést a vér okozza, tehát nem izomprobléma az oka, hanem az erek záródnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!