Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen szélbe is kiviszitek...

Ilyen szélbe is kiviszitek babakocsival levegőre a babát?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Minden egyes nap kimegyünk.

Ha esik, ha fúj, ha fagy....

Sokat sétálunk, mondhatni minden nap. Viszont esőbe csak a teraszra megyünk, ott vagyunk sokat.

Fiam 2 és fél éves, lányom 2 hónapos.

2021. dec. 12. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

Úgy látom a pontozásokból itt az a menő, ha egész nap gubbasztunk a lakásban. Nem csoda, ha ennyi gyerek beteg :/

Nemcsak a marslakócska fogja ám elűzni a rossz devlát anyukák...

2021. dec. 12. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Hát nem is a 3 molekulával több 3 fokos oxigén fog rajta segíteni, amit a mai napon ,,kapna", ha kimennénk...

Nálunk nagyon sz.r idő van, szakad az eső és fúj rettenetesen a szél. Ilyen időben nem megyünk sehová, így is utál a gyerekem felöltözni, utálja a babakocsit, ez nekem is szenvedés lenne így.

2021. dec. 12. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

#12 az a baj h nem látod a különbséget aközött h a 4 fal között gubbaszt mindig vagy h ilyen erős szélben nem megy ki sétálni.

Semmi értelme ilyenkor ki enni. Nem hinném h ez az időjárás az anyukának jóleső sétaidő.

Nekem már nem babakocsisok, de nem megyünk ilyenkor az udvarra, játszóra. Nem is lenne értelme, mert fél óra öltözés, 10 perc odakint, és elkezdenek nyafogni h nem jó, menjünk be. Akkor minek. Azért h az ilyenek mint Te ne szóljanak meg?!

2021. dec. 12. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Megyünk mindig, ha esik, ha fúj. Imádja, mert izgalmas.
2021. dec. 12. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk nem volt nagy szél, és eső se ki szokt vinni ugyan nem babakocsiba
2021. dec. 12. 17:30
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Az, hogy ítéletidőben, szélben, esőben nem akarom kint szivatni magamat, miért egyenlő azzal, hogy a lakásban "tespedünk" évekig??

Általános iskolásként, gimnazistaként legszívesebben otthon maradtam volna magamra húzott takaróval az ágyban, mikor reggel megláttam, hogy zuhog az eső, fúj a szél és minden tiszta latyak (egyetemistaként szerencsére 9 előtt ritkán kellett felkelnem). Most is ugyanezt érzem, azzal a különbséggel, hogy most már meg is tehetem, hogy maradunk itthon.

2021. dec. 12. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem voltunk kint. Mivel szeret nezelodni az egyevesem, nem hajtom ra a kupolajat a babakocsinak, akkor minek vittem ki? Reklamalna is az fix. Borzalmas hideg orkan ereju szel volt nalunk, nem hianyzik egy arcureggyulladas. Kiszelloztettem vagy 3x es kesz. Ma pihenos nap volt bent, ez is szuper volt :)
2021. dec. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!