Ilyen szélbe is kiviszitek babakocsival levegőre a babát?
Minden egyes nap kimegyünk.
Ha esik, ha fúj, ha fagy....
Sokat sétálunk, mondhatni minden nap. Viszont esőbe csak a teraszra megyünk, ott vagyunk sokat.
Fiam 2 és fél éves, lányom 2 hónapos.
Úgy látom a pontozásokból itt az a menő, ha egész nap gubbasztunk a lakásban. Nem csoda, ha ennyi gyerek beteg :/
Nemcsak a marslakócska fogja ám elűzni a rossz devlát anyukák...
Hát nem is a 3 molekulával több 3 fokos oxigén fog rajta segíteni, amit a mai napon ,,kapna", ha kimennénk...
Nálunk nagyon sz.r idő van, szakad az eső és fúj rettenetesen a szél. Ilyen időben nem megyünk sehová, így is utál a gyerekem felöltözni, utálja a babakocsit, ez nekem is szenvedés lenne így.
#12 az a baj h nem látod a különbséget aközött h a 4 fal között gubbaszt mindig vagy h ilyen erős szélben nem megy ki sétálni.
Semmi értelme ilyenkor ki enni. Nem hinném h ez az időjárás az anyukának jóleső sétaidő.
Nekem már nem babakocsisok, de nem megyünk ilyenkor az udvarra, játszóra. Nem is lenne értelme, mert fél óra öltözés, 10 perc odakint, és elkezdenek nyafogni h nem jó, menjünk be. Akkor minek. Azért h az ilyenek mint Te ne szóljanak meg?!
Az, hogy ítéletidőben, szélben, esőben nem akarom kint szivatni magamat, miért egyenlő azzal, hogy a lakásban "tespedünk" évekig??
Általános iskolásként, gimnazistaként legszívesebben otthon maradtam volna magamra húzott takaróval az ágyban, mikor reggel megláttam, hogy zuhog az eső, fúj a szél és minden tiszta latyak (egyetemistaként szerencsére 9 előtt ritkán kellett felkelnem). Most is ugyanezt érzem, azzal a különbséggel, hogy most már meg is tehetem, hogy maradunk itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!