Tápszeres anyukák! Mennyire voltak betegesek a babaitok attól,hogy nem kaptak egy csepp anyatejet sem?
Pont annyira igaz, mint ahogy a császáros gyerek kevésbé kötődik az anyjához, mint akit lukon toltak ki...egyszóval semmi valóságalapja.
Személyes tapasztalat, szoptatott gyerek folyamatosan beteg, kórházak,befulladások,minden nyavalyát összeszed.
Tesó már kórházban tápszeres, ha lebetegszik szimplán köhög-taknyol,de semmi extra,sokkal jobb az immunrendszere.
A #2 válaszolónak igaza van.
Minden anyatejes baba akit ismerek, súlyos betegségekben meghalt max 6 hónapos korában, ellenben a tápszeresek már 2 hónaposan 90 kilós súlyokat emelgettek és minimum 250 évig éltek.
Dehogy betegesek,semmi bajuk nincsen.
Az,hogy egy baba immunrendszere mennyire erős vagy gyenge sok mindentől függ,nem csak attól,hogy most tápszeres-e vagy sem.
D vitamin cseppeket is kell adni,valaki nem adja,de ki se viszi a házból,aztán rá fogja a baba bajait a tápszerre.Valakinek mindig agyon van öltöztetve még a 25 fokos házban is a gyereke,így ha kiviszi pillanatok alatt megfázik a 10 fokban is annyira nincs a friss levegőhöz szokva.
Valakié ezzel szemben mindig alul van öltöztetve,azért fázik meg..
Valaki nem táplálkozik rendesen,így a teje is gyengébb mint lennie kellene,ilyen esetben semmire nem megy azzal,hogy az ő gyereke anyatejes..
A szervezet is addig vesz el tőled mindent ameddig van mit elvenni.
Szóval tényleg,millió egy dolog befolyásolja hogy egy gyerek immunrendszere vagy egészsége éppen milyen,nem a tápszer vagy az anyatej itt az elsődleges mérvadó.
Nem, ez nem igaz. Ez szerintem hajlam kérdése.
Én sose voltam nagyon beteges, barátnőm annál többször. 4 hónap különbség van a babáink között. Az enyém tápszeres lett, az övé a mai napig anyatejes. Ők sokszor betegek, nekem meg 3 év alatt a lányom egyszer kapott el valami hányásos vírust, meg egyszer az apja haza hozott valami náthát a munkahelyéről, és ennyi.
Ezt senki nem fogja tudni megmondani, hisz igazi referencia nincs.
Engem nem érint a téma, mert szoptattam, de nem voktak betegesek
Cserében szívunk az oviban
Bnőmnek beteges vokt, de oviban semmi baja a gyerkőcnek kb
Ez lehet tök véletlen is.. mmint a, hogy pont egy tápis és egy nem tápis gyereknél van így.
Oviban szerintem minden gyerek szív az étkezésétől függetlenül.
Se az anyatej,se a tápszer,se semmi nem fogja megvédeni pl egy himlőtől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!