Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek ilyen van, lemérné...

Akinek ilyen van, lemérné nekem az Angelcare Captiva méreteit? És ez ugye ilyen csavaros fedővel záródik, nem csak zacskóval használható? Mosható szennyes pelust tárolnék benne.

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a neten fennvan a mérete.

Nem csavaros fedelű, hanem bizony zacskó kell hozzá.

2010. szept. 6. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csavaros, szerintem csak zacskóval működik megfelelően.
2010. szept. 6. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:
A szagzáró funkció nem érdekel, csak annyi, hogy vödör legyen, meg fedeles. Bele tudom zacskó nélkül dobni a pelust? Ez volt a kérdésem. Illetve, hogy mekkora?
2010. szept. 6. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem teljesen válasz a kérdésre, de szerintem ha a szagzáró funkció nem érdekel, akkor inkább vegyél egy sima, egyszerű műanyag fedeles szemetest, tök jópofák vannak már, és azt később is tudod használni. A Captiva 2 részből áll, a felsőben van a zacskótároló (de itt nem tudod a szennyest tartani), az alsó rész a vödör, ahol a piszkos pelenka gyűlik. Középen lehet szétnyitni, és úgy üríteni.

A fedele nem csavaros, és ha azt kinyitod, akkor a zacskótároló részbe jutsz, mert a piszkos tárolója lent van. Pontos méretet nem tudok, mert eladtam már a miénket. Szóval szerintem, amire neked kellene, arra nem túl praktikus.

2010. szept. 6. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Ebben az esetben szerintem sem jó neked ez a termék.

Középen szétnyitható, nem tudnád megfelelően kihasználni. Neked egy sima vödör kell, aminek van fedele.

Ennek nem levehető a fedele, bele sem tudnád préselni rendesen a mosható pelust, ráadásul csak félig tudnád pakolni (pont amiatt, hogy középen szétnyitható).

Amúgy kb 57-58 cm magas, és 25 cm széles (de csak kb-ra mértem), egy hosszúkás henger alakú kuka.

2010. szept. 6. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2010. szept. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!