Akinek ilyen van, lemérné nekem az Angelcare Captiva méreteit? És ez ugye ilyen csavaros fedővel záródik, nem csak zacskóval használható? Mosható szennyes pelust tárolnék benne.
Szerintem a neten fennvan a mérete.
Nem csavaros fedelű, hanem bizony zacskó kell hozzá.
Bocs, hogy nem teljesen válasz a kérdésre, de szerintem ha a szagzáró funkció nem érdekel, akkor inkább vegyél egy sima, egyszerű műanyag fedeles szemetest, tök jópofák vannak már, és azt később is tudod használni. A Captiva 2 részből áll, a felsőben van a zacskótároló (de itt nem tudod a szennyest tartani), az alsó rész a vödör, ahol a piszkos pelenka gyűlik. Középen lehet szétnyitni, és úgy üríteni.
A fedele nem csavaros, és ha azt kinyitod, akkor a zacskótároló részbe jutsz, mert a piszkos tárolója lent van. Pontos méretet nem tudok, mert eladtam már a miénket. Szóval szerintem, amire neked kellene, arra nem túl praktikus.
2.vagyok.
Ebben az esetben szerintem sem jó neked ez a termék.
Középen szétnyitható, nem tudnád megfelelően kihasználni. Neked egy sima vödör kell, aminek van fedele.
Ennek nem levehető a fedele, bele sem tudnád préselni rendesen a mosható pelust, ráadásul csak félig tudnád pakolni (pont amiatt, hogy középen szétnyitható).
Amúgy kb 57-58 cm magas, és 25 cm széles (de csak kb-ra mértem), egy hosszúkás henger alakú kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!