Letícia, Kasszandra, vagy Psziché?
ON: Mind szép név, nekem a Letícia és a Psziché tetszik a legjobban, csak sajnos a Psziché még nem igazán megszokott és a jelentése miatt, amint látható itt is, megrökönyödést vált ki. A Kasszandra ezzel az írásmóddal szerintem nem szép :(
Off: #12 nyilván ez egy a nagyon kevés túlzásból. De mondjuk fel nem fogom épp ésszel, hogy miért utónévlistáról kell nevet választani és miért jobb a Dzsindzser, mint a Ginger pl. Vagy Dzsesszika-Jessica. Pont ezzel a magyar írásmóddal lehet a szép nemzetközi neveket gusztustalanná tenni, köszi MTA 👏👏 Egyébként szerintem gyönyörűek azok a nevek, amiket itt az egyik válaszoló felsorolt. Nekem az egyik személyes kedvencem a Hope és a Faith.
12
Ez a fekete-fehér gondolkodás tipikus népbetegség 😊
Ismerek Kasszandrát, nem csúfolták.
Nekem tetszik a név, de nem adnám. Görög eredetű, szerencsétlen sorsa van sajnos.
Szerintem a Cassandra - Kasszandra magyarosítás sem rosszabb, mint a Christina - Krisztina. És a sok Krisztina elmondhatja, hogy le lehet nyomni az ilyen neveket a magyarok torkán.
Szóval add azt, ami tetszik.
Szerintem a Kasszandra meg a Letícia szép név.
Amúgy egyesek tényleg csak a Katalinokban meg az Erzsébetekben tudnak gondolkodni, ha valaki már nem akkor az szar. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!