Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Letícia, Kasszandra, vagy...

Letícia, Kasszandra, vagy Psziché?

Figyelt kérdés
Melyik nevet adnátok egy kislánynak legjobban ezek közül és miért? Mit gondoltok a többiről?

2021. dec. 10. 01:18
1 2
 11/20 qkker1 ***** válasza:
34%
Egyiket sem, szegény gyereket nem kicsit csúfolná a többi.
2021. dec. 10. 07:30
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
#10 Én is alig várom, hogy ez a tróger ország végre elérjen arra a szintre, hogy "X Æ A-12"-nek hívhassam a fiamat, mint Elon Musk. 😂
2021. dec. 10. 07:36
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

ON: Mind szép név, nekem a Letícia és a Psziché tetszik a legjobban, csak sajnos a Psziché még nem igazán megszokott és a jelentése miatt, amint látható itt is, megrökönyödést vált ki. A Kasszandra ezzel az írásmóddal szerintem nem szép :(

Off: #12 nyilván ez egy a nagyon kevés túlzásból. De mondjuk fel nem fogom épp ésszel, hogy miért utónévlistáról kell nevet választani és miért jobb a Dzsindzser, mint a Ginger pl. Vagy Dzsesszika-Jessica. Pont ezzel a magyar írásmóddal lehet a szép nemzetközi neveket gusztustalanná tenni, köszi MTA 👏👏 Egyébként szerintem gyönyörűek azok a nevek, amiket itt az egyik válaszoló felsorolt. Nekem az egyik személyes kedvencem a Hope és a Faith.

2021. dec. 10. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

12

Ez a fekete-fehér gondolkodás tipikus népbetegség 😊

2021. dec. 10. 08:08
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Azt a nevet adod amit akarsz. Szard le a sok penészvirágot, aki szerint csak az Erzsébet meg a Kakalin az elfogadható név
2021. dec. 10. 08:10
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Ismerek Kasszandrát, nem csúfolták.

Nekem tetszik a név, de nem adnám. Görög eredetű, szerencsétlen sorsa van sajnos.

2021. dec. 10. 08:56
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baj nincs az első kettővel. Nem lehet mindenki Marika, Julika, stb. Hánynom kell már a 100 éves nevektől, hogy mindenki ugyanazt a 20-at adja mindenhol.
2021. dec. 10. 11:00
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a Cassandra - Kasszandra magyarosítás sem rosszabb, mint a Christina - Krisztina. És a sok Krisztina elmondhatja, hogy le lehet nyomni az ilyen neveket a magyarok torkán.

Szóval add azt, ami tetszik.

2021. dec. 10. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
A psziché akkor sem szép név mert a szóra asszociál. Tudom maradiak vagyunk bla bla, de a fene akár olyan fejlett lenni mint Kanada, ahol egy nő elerte hogy gyereke nemtelenül legyen anyakonyvezve.
2021. dec. 10. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a Kasszandra meg a Letícia szép név.

Amúgy egyesek tényleg csak a Katalinokban meg az Erzsébetekben tudnak gondolkodni, ha valaki már nem akkor az szar. Nevetséges.

2022. jan. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!