Nem lehet rajta tartani, tapasztalat, ha lehúzza a zoknit, neked vissza kell rá adnod. Én naponta vagy 20szor visszaadtam a tavaly 1 éves fiamra a zoknit. Aztán egyszer csak leszokott róla, most már csak akkor húzza le, ha nedves lesz. Most kettő és fél.
2010. szept. 6. 12:37
2/13 anonim válasza:
13 hós a kislányom mi ha öltözünk akkor a kis manóm adja a kezembe a kikészített ruhácskáit és mutatja mit hová kell felvenni, kis felsőt, nadrágot és a zoknira is tartja a lábát mutatja, hogy oda kell felhúzni, kérdezgetem is, nagyon tetszik neki, közbe pedig dicsérgetem milyen ügyes, próbáld ki:)
2010. szept. 6. 12:39
3/13 anonim válasza:
Én ebben a korban szoktam rá, hogy bent is van cipő/szandi rajta. Állandóan leszedte a zoknit, nem tudtam mindig utána rohanni, hogy visszaadjam rá. Most 2 éves, eddig ő is állandóan mezítláb volt, így újra pár percenként kellett ráhúzni a zoknit, ahogy bejött a hideg... Most is cipőt kap, azt még nem veszi le :)
2010. szept. 6. 12:41
4/13 A kérdező kommentje:
A szandált akartam elkerülni, hiszen ha megyünk valahova, úgyis cipőben van a lába, minek akkor még otthonra is... De lehet, hogy nem marad más hátra. :o(
Nagyobb gyerekem is van, nem tudok utána rohangálni, egyébként tényleg kb. 1 percen belül lent van, ahogy ráadtam. :o)
2010. szept. 6. 12:52
5/13 anonim válasza:
A fiam két éves. most már nem azonnal szabadul meg a zoknitól, de a vége mindig ugyanaz.
Azelőtt zoknis időben itthon egy szál harisnyában volt, akkor nem kapott nadrágot rá.
2010. szept. 6. 12:54
6/13 anonim válasza:
Én csak harisnyát adtam rá otthon, így nem tudta levenni!
2010. szept. 6. 13:01
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, nem rossza ötlet a harisnya, csak gyakorlati probléma, hogy míg egy rakás nadrágunk van az ő méretében, addig harisnya csak alig. Továbbá, hogy azokat olyan nehéz felhúzni egy sajtkukacra... :o)
2010. szept. 6. 13:03
8/13 anonim válasza:
a fiam 8 hónapos kora óta húzza a szoknit le a lábáról. Eddig nem volt gond, mert meleg volt, de most én is ezzel küzdök. Most 9,5 hónapos. A párom már harisnyát akart ráadni... persze, és -5 fokban mit adnék rá, ha már most a nadrág alá harisnya.
Nálunk a cipőig nem lesz más, mint a folyamatos figyelés, és visszahúzás. Nem egyszer volt már, hogy úgy hozták utánunk a zoknit, vagy el is hagytunk egy egy fél párat... :o( Ja, én mostanában térdzoknit adok rá, azt nem olyan nehéz lehúzni, mert a vádlia is tartja... :o)
2010. szept. 6. 13:04
9/13 anonim válasza:
Én "bébi mokaszint" adok rá, ez egy vastag zokni, aminek a talprésze keményebb. Szerintem jó viselet, nem tudja levenni. A H&M-ben vettük.
2010. szept. 6. 13:12
10/13 anonim válasza:
Én harisnyát adok rá,mert nem akarom, hogy megfázzon.Itthon csak egy harisnya egy rövid ujjú body és egy hosszú újjú póló van rajta.Ha elmegyünk,akkor adok rá nadrágot is, de vékonyabbat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!