Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet zokniban tartani...

Hogy lehet zokniban tartani egy év körüli gyereket?

Figyelt kérdés

Bármilyen zoknit adok rá, mindig leveszi. Harisnyát nem akarok még ráadni, mert akkor mit adok télen... Viszont a mezítlábazáshoz már hideg van.

Ötletek?

2010. szept. 6. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet rajta tartani, tapasztalat, ha lehúzza a zoknit, neked vissza kell rá adnod. Én naponta vagy 20szor visszaadtam a tavaly 1 éves fiamra a zoknit. Aztán egyszer csak leszokott róla, most már csak akkor húzza le, ha nedves lesz. Most kettő és fél.
2010. szept. 6. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
13 hós a kislányom mi ha öltözünk akkor a kis manóm adja a kezembe a kikészített ruhácskáit és mutatja mit hová kell felvenni, kis felsőt, nadrágot és a zoknira is tartja a lábát mutatja, hogy oda kell felhúzni, kérdezgetem is, nagyon tetszik neki, közbe pedig dicsérgetem milyen ügyes, próbáld ki:)
2010. szept. 6. 12:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Én ebben a korban szoktam rá, hogy bent is van cipő/szandi rajta. Állandóan leszedte a zoknit, nem tudtam mindig utána rohanni, hogy visszaadjam rá. Most 2 éves, eddig ő is állandóan mezítláb volt, így újra pár percenként kellett ráhúzni a zoknit, ahogy bejött a hideg... Most is cipőt kap, azt még nem veszi le :)
2010. szept. 6. 12:41
 4/13 A kérdező kommentje:

A szandált akartam elkerülni, hiszen ha megyünk valahova, úgyis cipőben van a lába, minek akkor még otthonra is... De lehet, hogy nem marad más hátra. :o(

Nagyobb gyerekem is van, nem tudok utána rohangálni, egyébként tényleg kb. 1 percen belül lent van, ahogy ráadtam. :o)

2010. szept. 6. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:

A fiam két éves. most már nem azonnal szabadul meg a zoknitól, de a vége mindig ugyanaz.

Azelőtt zoknis időben itthon egy szál harisnyában volt, akkor nem kapott nadrágot rá.

2010. szept. 6. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Én csak harisnyát adtam rá otthon, így nem tudta levenni!
2010. szept. 6. 13:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, nem rossza ötlet a harisnya, csak gyakorlati probléma, hogy míg egy rakás nadrágunk van az ő méretében, addig harisnya csak alig. Továbbá, hogy azokat olyan nehéz felhúzni egy sajtkukacra... :o)
2010. szept. 6. 13:03
 8/13 anonim ***** válasza:

a fiam 8 hónapos kora óta húzza a szoknit le a lábáról. Eddig nem volt gond, mert meleg volt, de most én is ezzel küzdök. Most 9,5 hónapos. A párom már harisnyát akart ráadni... persze, és -5 fokban mit adnék rá, ha már most a nadrág alá harisnya.

Nálunk a cipőig nem lesz más, mint a folyamatos figyelés, és visszahúzás. Nem egyszer volt már, hogy úgy hozták utánunk a zoknit, vagy el is hagytunk egy egy fél párat... :o( Ja, én mostanában térdzoknit adok rá, azt nem olyan nehéz lehúzni, mert a vádlia is tartja... :o)

2010. szept. 6. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Én "bébi mokaszint" adok rá, ez egy vastag zokni, aminek a talprésze keményebb. Szerintem jó viselet, nem tudja levenni. A H&M-ben vettük.
2010. szept. 6. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Én harisnyát adok rá,mert nem akarom, hogy megfázzon.Itthon csak egy harisnya egy rövid ujjú body és egy hosszú újjú póló van rajta.Ha elmegyünk,akkor adok rá nadrágot is, de vékonyabbat.
2010. szept. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!