Debrecenben hol vannak jó turkálók, ahol új baba ruha is van? A zsibivel szemben lévő, az milyen?
állitólag jó..
a tesco-mellett a kenézy felé van egy de nem a kinti lépcsős ami az udvarban van hanem a nagy ami az utcára néz. ott vannak újak meg baba tartozék is még dobozban- előke kiscipő-
Szia!
A piac utcán az alexandra könyvesbolt mellett az állomás fele van egy angol turi, ott szoktak nagyon jó és új cuccok is lenni. Én is oda járok. Aztán van még a volt Domus áruház mögött is egy, ott még nem voltam, de állítólag az is nagyon jó. A Kálvintérem kívűl a nagy temlom felől van még egy, ami a HVB bank fiók mellett van, régen az valami óriás bolt volt, vagy valami ilyesmi. Ott mondjuk még csak magamnak találtam jó cuccokat, a babámnak még nem.
A Csapó-Liszt F. u. sarkon, ahol télen a fenyőfákat is árulják, ott is van egy nagy turi, oda is érdemes benézni.
A Böszörményi út elején, ahol van a templom, mögötte van az a régi laktanya szerű épület együttes, ott az udvarban hátul is van egy nagy turi, állítólag az is nagyon jó. A héten valamikor szándékozok arra menni, megnézni, hogy ott milyen cuccok vannak.
De amit az előttem szóló írt, Tesco utáni turi is nagyon jó. Ott egy csomó új cuccot vettem a babámnak, de a "használtak" is nagyon jó állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!