Meddig ne vigyem vissza?
Figyelt kérdés
Penesz ütötte fel a fejét a gyerekszobában ahol a kislányom alszik.
Ma lefujtam Savoval szellőztetek 2 órája és nagyon budos meg mindig.
Az meg ugye méreg!!!
Meddig ne vigyem vissza a szobájába?
Ki Hogy csinálta ha volt már ilyen nalatok?
2021. dec. 8. 10:04
1/9 anonim válasza:
:D Hát én pont ma reggel befújtam, vártam kicsit, kiszellőztettem és ennyi. Méreg, persze, ha a szádba, meg szemedbe spricceled. Szellőztetés után nem lesz semmi, nyugi, ha elvinnéd egy babaúszásra, gyanítom több klórt szívna be az uszodában.
2/9 anonim válasza:
Meg kell szüntetni a nevesedés okát is. A penész vissza fog térni.
2 óra szellőztetés most elég, de kezdj el gondolkozni a hosszútávú megoldáson.
3/9 anonim válasza:
A szavo az tömény hipo, büdösnek büdös, de így nem mérgező.
4/9 anonim válasza:
Ha rendesen ki van szellőztetve, nem árt, még ha érezni is a szagát. Sajnos nálunk is előfordul penész a szobában, és mindig visszatér, hiába van mindennap szellőztetve. A szigetelés sokat javítana. Mi tömbházban lakunk és ezt így nem igazán lehet megoldani, de szerencsére már elindult a ház szigetelésének folyamata.
5/9 A kérdező kommentje:
Itt már le van szigetelve sajnos a földszintet ahol lakunk szépen kihagytak...
Akkor még nem laktunk itt.
2021. dec. 8. 10:31
6/9 anonim válasza:
Mi is ezzel szenvedünk. Nincs leszigetelve a panelunk kintről, mi legfelül lakunk, teljesen felújìtottuk a 4 szobás lakásunkat, gipszkarton plafonok vannak, afelè meg raktunk szigetelèst is. Ahogy bejönnek a mìnuszok a kinti sarkak falai bepenèszednek. Pedig naponta nagyokat szellőztetek vagy 3x is, Savoztuk mi is (2 nap kellett, mìg kiment a szag, mi akkor nem aludtunk a szobában). Vettem ruhaszárìtòt, elektromos párátlanìtòt ès a fèrjem a konyhai páraelszìvòt is kivezette egy csövön,a falon át. Be is vált, a konyha nem penèszes, kihúzza a párát, de a hálòban, gyerekszobában megint fekete picit a sarok. Megőrjìt, mert mindenre odafigyelünk s mègis előjön minden tèlen :(
7/9 anonim válasza:
1-es vagyok, nálunk is ugyanez... nem leszigetelt panel, új nyílászárókkal... hiába szellőztetünk többször, van nagy teljesítmányű párátlanító gépünk, minden télen visszajön a penész. A lakóközösség csupa nyugdíjas, és leszavazzák a szigetelést minden évben... így marad a Szavo sajnos.
8/9 anonim válasza:
Akkor mereg ha megiszod. Nyugodtan visszaviheted.
9/9 anonim válasza:
Èn nem vinnèm vissza, mìg èrezni a szagàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!