Fogzást fogorvos tudja gyorsítani?
Figyelt kérdés
kívágni az íny fognál levő részét?
vagy nem létezik ilyen?
2021. dec. 7. 10:40
1/8 anonim válasza:
Sose hallottam ilyenről.
Jobb nem beleavatkozni ebbe a folyamatba.
2/8 anonim válasza:
Én már pont hogy hallottam felőle, de nem értem, miért kéne?
3/8 anonim válasza:
Szerencsére épelméjű fogorvos nem vállal ilyet
5/8 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly kérdés?!
Egyebként létezik ilyen, ecsetelő. Mikor a bölcsessegfogam nem akart kibújni akkor adta a doki. De én akkor már 20voltam, és az ecsetelőtől jobban szenvedtem mint a fogzástól. Konkrétan marta szét a bőrömet.
Remelem ezt egy gyerekkel nem tennéd meg...
6/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. Gondolj bele a fogzás is eléggé fáj, de ha még felszabdalja a gyerek ínyét az mennyire fáj. Nem tudom húztak e már ki neked bölcsesség fogat. Főleg hogy ebben az esetben még meg van a fertőzésveszély kockázata is. Minden gyerek túléli a fogzást, nyűgösek ez van. Van aki gyorsabban van aki lassabban. Ez a természet rendje, nem kell ebbe beleavatkozni, nehogy aztán csúnya legyen a vége.
7/8 anonim válasza:
Ez egy természetes folyamat , nem jó megváltoztatni, lehet hogy szerinted jó lenne neki de sokszor nem segítség amit a szülő annak hisz
8/8 anonim válasza:
🤦♀️ Pici gyereknél nem, főleg egy fogzó babának.
Felnőttként problémás bölcsesség fognál igen,ott leégetik az ínyt ha húzamosabb ideig nem tud áttörni. Nekem mindkét alsó bölcsességnél le kellett égetni az ínyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!