Milyen fajta fülbevalót valasszunk?
Kislanyomnak szeretnék majd. Sokaktól hallom, olvasom, hogy biztonsagi kapcsosat erdemes, mert azt nem tudja kiszedni a baba a füléből. A sima bedugosat meg siman kitepi. Nekem amikor masodik lyukat lovettem a fulembe, akkor studex-szel csinaltak(nem tudom ez szamit-e) es alig birtam kiszedni miutan mar ki lehetett. Szoval nem ertem,ezt egy kisbaba, hogy szedne ki. Konkretan en fogtam az egyik felet, anyukam meg a probalta leszedni a pöcköt a másik vegerol. Nem lovetni fogjuk neki, szóval lehet ugy nem is opcio a bedugos, de lovestol felek, higy nagyon raszoritja a fulere(ahogy nalam is volt).
(Tudom a napokban volt egy fullyukasztasos kerdes, olyan válaszokat nem erdekelnek, hogy ne lyukasszam ki a babám fulet stb.)
A nagyobb lányomnak 5 éve, karika volt (a kórházban szúrták neki és tették bele amit vittem) sosem volt gondunk vele. 3 évesen kapott másikat. Azóta is mindig cserélgetjük, élvezi h van több fajta.
A húgának (1,5) Studex van.
Pont tegnap sikerült valahogy elhagynia j@tek közben (az ikertesójával birkóznak, rohangálnak folyton) neki most a nővére karikáját tettem be.
Ma reggel megtaláltam szerencsére a hiányzót. De egyenlőre nem rakom vissza neki
Érdekes h hogy eshetett ki, mert én alig bírom széthúzni 🤔
De jó, köszi a sok választ. Nekem is fémalleriám van, csak aranyat tudok hordani, szóval nem kizárt, hogy a kislányom örökölte tőlem.
#1 mindenképp írd majd meg a tapasztalaidat:)
Ez a Blomdhahl jól hangzik.
Rákérdeztem egy kozmetikusnál aki lő fület, mert ismerősök mondták, hogy ők ott voltak, nagyon jó, egész olcsó. Na most mikor én beszéltem vele, akkor azt mondta, hogy 5 ezer forint a lövés és a fülbevaló meg 15-30e ft, mert studex-szel dolgoznak...
Egy másik helyen is rákérdeztem, ahol szintén studex-et használnak és ott 5e ft lenne. Szóval durva, mik vannak.
A mindenit...
Azt hiszem 5ezer volt a fülbevalóval együtt (több fajtából lehetett választani)
Mi is Blomdhahllal követtük a kislányom fülét, majd egy évesen.
Szerintem bő egy fél évig volt bent neki, majd cseréltünk arany kapcsosra, mert elhagyta az egyiket.
Meg voltam elégedve vele, nem szorította rá, nem fájt neki sokáig és nagyon kedves hölgy lőtte háznál. 20 ezer alatt volt.
Jaj, de jó köszi!!
Ez a házhoz való kimenetel külön nagyon szimpatikus nekem, mert eddig csam olyan helyeket találtam, ahol nem jönnek ki, de nekünk úgy egyszerűbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!