Dentinox 2 hónaposnak adhato?
Figyelt kérdés
Szerintem elindult a fogzás..2021. dec. 4. 14:17
1/8 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem. Még túl kicsi.
2/8 anonim válasza:
Nem, meg a lidokain később is kockázat, hogy olyan helyen okoz zsibbadást, ahol kockázatos. Próbálkozz bedegellel, dologellel, anaftinnal.
3/8 anonim válasza:
Azt hiszem 4hós kortól lehet. Venni akartam mikor 3hós volt de a patikus lebeszélt, adott helyette dologelt, anaftint bár ezek nem hatásosak nekünk.
5/8 A kérdező kommentje:
Nyalzik, nyugosebb és állandóan a szájába van az ökle.
Középső fiamnak 2 és fél hónapos korában kint volt az első foga...
2021. dec. 4. 22:07
6/8 anonim válasza:
Én kislányomnál is ugyanez van amit írsz. Szerintem nem a foga jön csak felfedezte a kezét és azért van a szájában. Enyém a cumisüveg cumiját is rágja. Most ez a nagy tudománya, örül neki. Nyűgös meg lehet bármitől. Növekedési ugrás, unatkozik, időjárás, blablabla…
7/8 anonim válasza:
Nekem is kb ekkor kezdte a nyáladzást a fiam, most 9hós és egy foga sincs.
Inkább mást használj a lidokain miatt.
8/8 anonim válasza:
#6 A fogcsírák már az első hónapokban mocoroghatnak és beindítják a nyáladzást, s ilyenkor még nem a minden megkóstolásának vágya miatt tömködnek dolgokat a szàjukba, hanem mert tudják kezelni vele ezt a furcsa, új érzést a fogínyben, ami nem feltétlenül fájdalom, de mindenképp szokatlan. De lehet fájdalom is, ilyenkor lehet, hogy panaszosan felvisít a baba, de fél pillanat múlva semmi baja. Attól még, hogy beindulnak a fogcsírák, a fog bőven kibújhat akár 4-8 hónappal később is. Az is segíthet belőni a problémát a korai szakaszban, hogy főleg nyaljàk, szopják-e vagy rágják a szájukba kerülő dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!