Mennyi idösen kezdett járni a gyereketek?
Január eleji baba, Karácsonykor tettem meg az első lépéseit (11,5 hónaposan), azaz átszaladt a szobán. Születésnapjára már szépen ment az utcán is. 1 hónappal később már szaladt szabályosan.
Most 20 hónapos és már nagyon ügyesen focizik is:))
Mint írtam az én nagy fiam 11 hónaposan tette meg első lépéseit, a legtöbben bólogattak, jól van, jól van mozgásban kicsit le van maradva, de másban biztos előrébb tart. Aztán mikor 22-23 hónaposan még nem volt szobatiszta a védőnő azt mondta, jól van ebben lemaradt, de már játszik szerepjátékokat, abban meg előrébb van, mint a kortársai.
Ez a fantasztikus dolog a gyerekben, mindig van jobb, ügyesebb, gyorsabb, fejlettebb A gyerekek meg tesznek az egészre, fejlődnek maguktól. És lám x korra minden gyerek egyformán jár, fut, eszik, iszik. Sőt a zseniket is behozzák az átlag gyerekek.
Egyszóval nem sok értelme van hasonlítgatni és ilyen kérdéseket feltenni, a te gyereked...? Pláne következtetéseket levonni.
előző
Kicsi 1,5 éves lesz szerdán, már simán szalad, és ő is
focizik:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!