Mit vesztek egy 2,5 evesnek karacsonyra?
Az atlagos dolgai mind megvannak mint kiskonyha, duplo, lego, playmobile, baba, babakocsi, plussok, gyurma, rajz es festokeszlet, futobico, indiansator, puzzle(k), nehany kisauto, par lotto jatek stb
Ezen kivul barmi otlet?
Vmi kulonlegeset es nem tul hetkoznapit szeretnek venni neki, pl talaltam tok szep fa bowling szettet, ezt a nagyszuloktol kapja.
#9-es nem volt bennem semmi hátsó szándék, nem beszólásnak írtam, hogy mi szerényebben ünneplünk, hanem mert úgy érzem. Az átlaghoz képest mi máshogy ünnepeljük a karácsonyt.
Egyébként teljesen jó ötleteket írtál, lesz olyan amit én is fel fogok használni egy másik alkalommal.
Huh, na pont ezért vagyok szigorú ezen a téren. Nem veszünk játékot általában, csak alkalmakra és a családot is megkértem, hogy ne hozzanak ide mindenfélét.
Így nincsenek ilyen problémáink, és a gyerek is örül mindennek.
Mindene meg van igen. Miert ne lenne meg mindene, nem hidegtartasban van…
Ami van azokat viszont kinotte vagy megunta hiszen 2 eves szulinapjara vagyis fel eve!!!!! kapott utoljara ajandekot
Úristen!!444!! Most mi lesz?!?!? Fél éve? Hogy bírta? Ugye azért jól van?!
A mindene megvan és a “hidegtartásban van” között akad még pár fokozat. 🤦🏻♀️
Megunta? Ebből látszik hogy sok a felesleges, amit meg se kellett volna venni.
Hogy lehet egy babakonyhát 2,5 évesen megunni vagy kinőni?
Szimplán nem neki való még, azért nem tudja élvezni... Vegyetek a korának való játékot, és akkor nem unja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!