5 hónap körüli babáitoknak adtok babadesszertet? Ha igen, milyet?
5 hónaposnak még nincs desszert!
Amik vannak4 pici műanyag dobozban dm-ben azok gyümölcsök, a baba joghurtok pedig 8-9 hónapos kortól vannak.
Délelőtt adhatsz neki gyümölcsöt, de jobb a házi turmixolt barack alma banán, a bolti olyan édes mint a méz!
Joghurtot majd 8-9 hónaposan lehet adni, mert kipattog tőle nem tudja megemészteni.
Tejpépet adhatsz neki délelőtt vagy uzsonnára.
Első vagyok, én desszert alatt az édességet értem mint puding joghurt túrórudi stb.
Az üveges bébikaja nekem gyümölcs:) ami 4 db műanyag dobozos az azt hiszem 4 hónapos kortól adható, de én csak akkor vettem ezeket ha utaztunk ill. Nem volt épp annak a gyümölcsnek szezonja. Olcsóbb egy banánt egy barackkal, vagy egy barackot almával, vagy almát banánnal turmixolni. Vagy van már körte is, még sárgadinnye, így kb. 50-100 ft egy akkora adag mint az üveges ami 200-300 ft!
Hogy jobban lakjon, rizst vízben jó puhára főztem, és azzal turmixoltam a gyümölcsöt!
Igen, ezekre gondoltam, baba nagyon szereti. Csinálnék én neki, de úgy tudom, az alma nyersen megfogja a pocakját és nekünk amúgy is gond van a kakival. meg a banánnal is u.a. a helyzet, vagy nem?jajj annyira kezdő vagyok még a témában és teljesen tanácstalan. ma vettem őszibarackot, holnap délelőtt azt fogok adni neki, remélem bejön.
Milyen gyümit adtok még babáitoknak?
Én kb. ezt a táblázatot követem!
Annyi, hogy én banánt már adok neki 5 hónapos korától! Banánt almával, vagy almát barackkal, vagy banánt barackkal adok neki+keksz vagy rizs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!