Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cukkini krumplival adható,...

Cukkini krumplival adható, vagy tegyek még hozzá valamit?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom,most főztem neki cukkinit krumplival,de elégé semmilyen az íze.Kis almával vagy répával meg lehet még bolondítani neki?
2010. szept. 5. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
én így szoktam adni
2010. szept. 5. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Répát rakhatsz hozzá, de szerintem így is kóstoltasd meg vele. lehet neki nem is lesz olyan szörnyű, mint ahogy te érzed, az ő ízlelőbimbói még másként érzékelnek, és ő érzi azt is amit mi már nem.
2010. szept. 5. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
én csak 6 hónapos kortól adtam cukkinit, mert akkor már ízesítheted kaporral és husival. Amúgy tényleg semmi íze nincs. De a répa jó ötlet.
2010. szept. 5. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy pici sót,akkor jobb ízű.
2010. szept. 5. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam nagyon szereti minden más nélkül is. Nem teszek bele sem sót, sem egyéb ízesítőt, mégis nagyon ízlik neki!

De volt már, hogy répát is adtam hozzá, az is tetszett neki. Sőt, az alma-répa-cukkini is nagyon megy, krumpli nélkül.

2010. szept. 5. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 5. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
kapor + husi, bár én csak 7 hótól adtam
2010. szept. 5. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Pici só
2010. szept. 5. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!